Un vampir în vârstă de cinci ani

din această săptămână a marcat a cincea mea aniversare în părinți. Copilul meu rookie are cinci ani.

Acest lucru implică faptul că, în urmă cu exact cinci ani, povestea pe care Heather și cu mine ne place să o povestim despre sarcinile noastre concomitente. Am fost la muncă la spital și când asistenta medicală a anunțat medicul, care se afla pe stradă văzând clienți la biroul ei, să se îndrepte spre camera mea de L&D pentru a verifica ritmul cardiac al copilului, Heather a fost cel care a fost lăsat să stea pe tabelul examenului.

În urmă cu cinci ani, Ryan și cu mine ne -am întâlnit cu fiul nostru.

Și acum este un vampir.

Dacă tocmai ai avut un copil pentru prima dată, cum ar fi colegul meu de cameră de boboc (Bună Sarah!), Sunt sigur că în vârstă de cinci ani pare un drum lung. si e. La fel cum s -ar putea să te temi că ai făcut o persoană întreagă care acum locuiește în casa ta cu tine, sunt în egală măsură că persoana pe care am creat -o acum spune: „Sunt complet în ukelele meu” sau „Mă gândesc Despre căsătoria … dar nu sunt sigur dacă va fi la Adeline sau Lila. ”

Când Julian a spus că vrea să fie vampir pentru Halloween, am simțit că îmbătrânește atât de mult. I -am povestit despre gelul de păr pentru copii (și bebeluși?!) Am fost furnizat ca eșantion de revizuire, iar asta a bătut sicriul, ca să zic așa. Nu abia aștepta să-mi pună părul înapoi, să-i pună machiajul alb pe față și să-și întunece sprâncenele. Nu există nicio îndoială că acest copil va fi în Clubul de dramă.

*Dacă aveți un copil chel, cu siguranță sunteți confuz de acest produs. Amintiți -vă că unii dintre noi producem bebeluși cu păr. Unele cu mult păr.

În ultimele săptămâni, când orice vizitator la casa noastră a întrebat ce intenționează să fie pentru Halloween, a fugit la etaj pentru a prelua acel gel de păr și a -i arăta. A devenit simbolul serii pe care l -am așteptat cu nerăbdare toată luna. A avea o zi de naștere de Halloween-Adjacent se potrivește perfect.

Așadar, mulțumesc, Le Baby, pentru gelul de păr.

Mulțumesc, Heather, pentru că ai tăiat fundul rochiei unei domnișoare de onoare Pewter și mi -ai oferit țesătura suplimentară cu care am făcut un guler strălucitor pentru Cape Julian.

Vă mulțumim, Sesame Street, pentru învățarea preșcolarilor despre contele ca drog de poartă pentru vampiri.

Și mulțumesc Julian, pentru că a fost cel mai inspirat și creativ băiat tânăr la care m -aș fi putut gândi vreodată să se mute cu noi acum cinci ani. Te iubesc asa de mult.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *