Cum să formați mult mai mulți tineri într -un singur spațiu

Dragi cititori de mamă rookie,

Hei băieți! Necesităm unele asistențe cu această scrisoare. De fapt, a fost un comentariu la publicarea noastră 2 într -un spațiu (sau nu). Vă rugăm să verificați, precum și să împărtășiți cele mai bune recomandări pentru a stoarce trei tineri într -un singur spațiu (sau nu!) În comentarii. Vă mulțumim, precum și Amanda, mulțumesc!

Soluție la mulți tineri într -un singur spațiu când Mama este arhitect, Melissa Schollum

Noi online într -o casă cu 2 dormitoare, precum și cei doi copii ai mei, copilul de 3 ani, precum și un copil de 15 luni au împărtășit întotdeauna o cameră. Avea 2 luni, precum și dormea ​​cu noaptea, așa că am luat o decizie de a încerca, precum și de a -l face să doarmă în același spațiu ca sora lui. Nu -mi venea să cred exact cât de bine s -a ajustat copilul meu! Este un somn extrem de zgomot, precum și încă doarme cu plânsul lui. Noaptea ciudată cu care încă se trezește.

Problema noastră acum este că ne așteptăm la cel de -al treilea copil neplanificat. LAUGH OUT LOUD. Nu suntem siguri dacă trebuie să configuram un pătuț în spațiul nostru sau să încercăm să facem spațiu în camera copiilor. Cei doi tineri ai mei se înțeleg fantastic, precum și joacă foarte mult în camera lor. Dacă aș pune un pătuț acolo, ar pierde mult spațiu.

Suntem credincioși ferme la tinerii care dorm în propriul spațiu când dorm cu noaptea, cu toate acestea, din cauza lipsei de zonă, nu suntem siguri ce să facem. Am crezut despre un pat supraetajat, cu toate acestea sunt nerăbdător că copilul meu este tânăr pentru top. Ea va avea 4 luni timide de 4 ani când va ajunge copilul. De asemenea, are un pat dublu mare, cu sertare sub el, așa că nu a trebuit să ocupăm spațiu cu un dulap mare.

Nu este la fel de sigur ce să faci, precum și ar dori unele contribuții!

~ Amanda

Christine de pe blogul AUMS a împărtășit aceste fotografii cu stoarcerea celor patru biți (vârsta 1 la 6) într -un singur spațiu cu spațiu pentru a juca în mansardă. Ea afirmă că au folosit „Futons japonezi personalizați pentru cei 4 copii ai noștri. Am încercat paturi, precum și saltele înainte … Cu toate acestea, asta funcționează deocamdată. Și -au ales propriile culori, pături, perne … sunt 6, 5, 3, precum și 1 ”!

Soluția din viața reală a lui Christine, Futonii

Spațiul de joacă al copiilor

Dwell-ul mereu magnific îl face să pară atât de ușor, precum și elegant pentru a capta patru într-un spațiu această opțiune minimalistă (prezentată în sus). Dorință am avut zona de perete pentru a distra această idee!

Te afli în formă de trei sau mai mulți tineri într -o singură cameră? Dacă da, cum?

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *