Cum să spui dacă copilul tău prea bolnav să meargă la școală

Împărtășirea este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Puteți spune cu ușurință că copilul dvs. nu se simte foarte bine, dar de unde știți dacă trebuie să -l țineți acasă de la școală? Sau dacă trebuie să sunați la medicul copilului dvs.? O mulțime de copii în vârstă de școală ajung până la zece răceli pe an.

Douăzeci și două de milioane de zile de școală sunt ratate anual în Statele Unite din cauza răcelilor. Virusul de rinocer este, de asemenea, principala cauză a verificării medicului și a zilelor de școală și de muncă ratate. Luați în considerare să vă păstrați copilul acasă dacă el sau ea:

* are febră de 100,4 grade sau mai mare* a fost vărsături* are simptome care îl împiedică să participe la școală, cum ar fi: o oboseală excesivă sau lipsa de tuse productivă de apetit, dureri de cap, dureri de cap, dureri de corp, dureri de gât*

*O durere în gât minoră nu este în mod normal o problemă, dar o durere severă ar putea fi gâtul strep, chiar dacă nu există febră. Alte simptome ale gâtului strep la copii sunt dureri de cap și supărare la stomac. Contactați pediatrul dvs., deoarece copilul dvs. are nevoie de un test special pentru a vă da seama dacă este strep gât.

Asigurați -vă că sunteți pregătit pentru sezonul rece și gripa. Stocați -vă dulapul pentru medicamente pentru a vă pregăti pentru simptomele de răceală și gripă. Reamintește -ți copiilor să evite împărtășirea ustensilelor, a alimentelor și a băuturilor. Solicitați copiilor să se spele pe mâini frecvent cu săpun antibacterian.

Link către această postare: Cum Pentru a spune dacă copilul tău este prea bolnav să meargă la școală

5/5

(1 recenzie)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *