O întreținere mai mică

I Online pentru produse cosmetice (și, tinerii mei, bine, nu), precum și nu-mi place nimic altceva decât să mă glamez (cei care se conformează cu mine pe social media, înțeleg că aplicarea genelor false este parte Dintre rutina mea de produse cosmetice din cele mai multe zile. Pe măsură ce mă economisește timp, în timp ce fac o curling obligatoriu de gene, precum și două swipes de rimel), precum și înseamnă că sunt pregătit foto atunci când lucrez la ședințe, precum și la campanii.

Reflecția asupra originilor obsesiei mele de frumusețe este destul de dezamăgitoare, deoarece mama a fost o întreținere scăzută din memorie, aplicând doar un smidgen de eyeliner, precum și o linie de ruj roșu, precum și de obicei.

Pe de altă parte, m -am născut practic cu un entuziasm pentru toate lucrurile luminoase, precum și sclipitoare, precum și mi -ar fi implorat mama să -mi picteze unghiile de la 4. Trebuie să fi fost o natură peste atracția de hrănire în acest caz.

Una dintre cele mai dulci amintiri ale mele de tineret a inclus să -mi pictez unghia când la 9 Mi-a plăcut exact cum au strălucit în lumina soarelui, precum și mi-am petrecut întreaga vacanță simțindu-se matur, elegantă, precum și oh-atât de mișto.

În ciuda acestei produse de viață de-a lungul vieții, ceva s-a schimbat la fel de bine ca și am îmbrățișat mai multe zile libere de produse cosmetice, în parte din moment ce este vară, precum și mai ușor să mă descurc, precum și, de asemenea, ca răspuns la complimente Am primit cu recunoștință povești Insta pe un ton al pielii, precum și ochi strălucitori fără rimel.

Există ceva de eliberare intrinsec în ceea ce privește îmbrățișarea relației tale naturale, în special de fiecare dată în care filtrele, precum și reglarea feței este de rigoare (este nefericit că este considerat un act de rebeliune pentru a fi fericit în pielea ta imperfectă), precum și sinele meu leneș este, de asemenea Bucurându -se de a fi o întreținere mai scăzută decât înainte. Mi-am pictat propriile unghii pentru a vizita salonul, care mi-a înnebunit timpul, precum și ca să nu mai vorbim de sănătatea mea de unghii (unghiile mele sunt mult mai puternice, precum și mai mult timp pentru a oferi unghii de gel o dană largă apropo), așa că câștigă , victorie.

Modificarea în rutina mea de frumusețe nu se termină nici acolo.

Am început să mor și propriul meu păr la casă.

În ciuda multor oferte amabile, de la Sincer, câțiva dintre cei mai buni coafori din lume care au tendința spre încuietorile mele, am descoperit că este mai ușor să mă arunc pe colorant pentru a -mi acoperi griurile în casă înainte de a -mi lăsa părul să se usuce în mod natural într -o masă de nemulțumire Buclează -l sau îndreptându -l cu GHD -urile mele în mai puțin de douăzeci de minute. Întotdeauna mi -au plăcut și produsele naturale, precum și acest lucru nu se vor schimba niciodată. Uleiul de măsline este încă trucul pentru pielea sănătoasă …

Acum, această publicație nu este în orice fel de mijloace de admitere, am produs produse de înfrumusețare, make-over sau îmi fac părul de către profesioniști (toate acestea îmi plac), înseamnă doar deocamdată, chiar acum, eu „M -am îmbrățișat cu o abordare mai mult„ păr de bricolaj, precum și frumusețe ”, precum și o metodă de viață de întreținere scăzută.

Poți să te relaționezi?

Ia!

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru a supraviețui, precum și a înflori la locul de muncă, precum și la House, precum și pentru a oferi informații despre modul de a produce o afacere digitală sau de a reveni la muncă cu încredere.

MUMBOSS: Ghidul cinstit al mamei pentru a supraviețui, precum și a prospera la locul de muncă, precum și la casă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru a supraviețui, precum și a prospera la locul de muncă, precum și la casă (ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Comandați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu vă conformați cu Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, precum și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail obișnuit, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre blogging, invitații pentru evenimente, competiții, precum și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *