Trimite-ți partenerul la jog

lucrul grozav despre un vechi de aproape nouă luni este acel cap de cap magnific care țipă doar „Pune-mă într-un jogger pentru copii, precum și să vedem exact cât de repede poate merge acest lucru. ”

Trimite -ți partenerul pentru o scurtă durată cu căruciorul de jogging, precum și poți să te ocupi de somn, apeluri telefonice sau lectură. Asigurați -vă că inspectați cu pediatrul dvs. înainte de prima călătorie pentru orice tip de sfaturi de securitate.

Îmi amintesc de plăcerea finală de a trimite cealaltă jumătate a mea pentru o fugă cu un singur copil, oricum amândoi !! Am avut o jumătate de oră suplimentară de somn aproape (după ce am împachetat toată lumea, precum și am făcut niște napolitane minuscule pentru drum), precum și un duș fericit înainte de a face clătite, precum și slănină, fără ca niciun individ să-mi târască piciorul. Yay!

Aceasta este cea de -a 42 -a dificultate (și nici nu trebuie să vă părăsiți patul)! Îți place sau o împing? Să înțelegem cu oricare dintre aceste metode:

Comentați mai jos cu aventurile voastre sălbatice la casă, în timp ce copilul a fost pe drumul deschis.

Împărtășește o fotografie cu noi pe Facebook.

Denumiți destinația dvs. pe Twitter sau Instagram, precum și utilizați hashtag #rookiemoms.

Sau publicați un link în comentariile către propriul blog Publicați despre această provocare.

Copil la fel de tânăr pentru asta? Pretindeți -vă că sunteți la Paris (îmi pare rău, acum trebuie să vă ridicați din pat, oricum Europa așteaptă) sau să selectați încă o aventură.

ps despre căruciorul: „Cealaltă jumătate a mea, precum și eu” ”Ei bine, în principal” ”au condus cărucioarele Bob Jogging de mai mult de nouă ani (6 cu roata încuiată, precum și 3 cu transformarea Bob se cu roata pivotantă, așa că înțeleg diferența).

Roata blocată direct vă permite să rulați rapid la fel de departe; Aveți nevoie să întoarceți colțurile ridicând partea din față; Am fost fani importanți atât pentru jogging autentic, cât și pentru sarcini în aer liber. Alec a folosit pentru a -l conduce pe Holden la cota sa de bonă de -a lungul zilelor sale extrem de verbale.

Roata pivotantă ne permite să aducem această centrală confortabilă off-road a unui cărucior în viața metropolitană, precum și în locuri congestionate. Se deplasează repede cu o mână chiar și în jurul colțurilor. Coșul are o dimensiune excelentă (deși este blocat atunci când copilul se înclină), precum și pare suficient de confortabil încât îmi doresc să vină în dimensiunea mea. Bob SE ne permite să blocăm roata pivotantă în locație atunci când Alec sau cu mine suntem pregătiți să rulăm. OK, îmi pare rău, mă strecor.

{Citiți evaluarea mea completă a Bob Revolutionâ dacă sunteți pe piață}

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *