Puterea de partajare a „nu”

este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

23/caracteristică/how_to_say_no_to_your_kids/index.html

Tinerii sănătoși de la dinți la picioare: părinți pozitivi

Puterea „Nu”

De Aviva Patz pentru tineri sănătoși de la dinți la picioare

„Este sezonul pentru tineri să pledeze, să cerșească, precum și să plutească pentru Barbies, Xboxes, precum și iPod -uri. Cu toate acestea, nu trebuie să acordați orice dorință – precum și mult mai important, nu ar trebui. „Auzirea„ nu ”îi ajută pe tineri să descopere să facă față frustrării, precum și frustrărilor care fac parte din viața de zi cu zi”, afirmă psihologul academic Michele Borba, autorul cărții uriașe de soluții parentale.

De asemenea, vă face sarcina ca părinte mai ușor.

„Când tinerii înțeleg că„ nu ”dvs. indică„ nu ”, este mai puțin probabil să continue să vă împingă butoanele. Îți va îmbunătăți relația ”, afirmă Borba. Iată exact cum să -i precizați nu tinerilor dvs. în timp ce trimiteți mesaje pozitive.

Conceptele de cadouri pentru parametri setați vor fi imediat în afara limitelor dacă nu sunt sigure, în planul bugetului dvs. de vacanță sau nu în funcție de valorile gospodăriei dvs. (de exemplu, arme de jucărie, de exemplu). Pentru a preveni o luptă inutilă a puterii, compuneți -vă politicile gospodărești – precum și descrieți -le – înainte ca tinerii tăi să -și producă listele de dorințe.

Rămâi ferm

„Tânărul tipic se plânge de un părinte de nouă ori, precum și a noua oară, părintele oferă”, afirmă Borba. „Dar dacă îți păstrezi întotdeauna cuvântul, în cele din urmă veți afirma nu mai puțin, deoarece tinerii dvs. vor înțelege că indicați afaceri.”

Dă orientări

După ce tinerii tăi cerc 36 de jucării în catalogul de vacanță, roagă -i să -l restrângă. Pentru copiii mai mici, puteți oferi o limită de număr; Pentru cei mai în vârstă, un plafon cost. „Atunci când tineri în timp util să creadă lucrurile, ei încep să acorde prioritate, precum și să recunoască ceea ce își doresc cu adevărat”, afirmă Borba. „Vă îndrumați abilitățile de viață chiar aici-luarea deciziilor, prioritizarea, respectarea limitelor și, pentru copiii mai mari, gestionarea banilor.”

Copii mici și tehnologie înrudiți: Exact cum să gestionați web -ul cu copii mici

Oferiți alegeri, care le place să simtă că au putere, precum și autonomie. Utilizați acest lucru în avantajul dvs. pentru a înmuia un răspuns „nu”. Selectați două jucării alternative acceptabile, precum și lăsați -l să aleagă. De exemplu, „Nu sunt un fan al jocurilor video de filmare, cu toate acestea, dacă doriți, s-ar putea să primiți jocul de curse sau jocul de descoperire. Pe care ai prefera-o?”

Nix „Nu” WordPrevent „Nu” oboseală, venind cu diferite fraze – mai ales dacă gâdilă osul amuzant al copilului tău. Puteți afirma „ix-nay”, „asta este doar cuc” sau „sondaj spune: ehhhh!” Încercați să utilizați un accent stupid pentru a transforma potențialii în zâmbete, precum și chicote.

When you begin believing of “no” as positive rather than negative, you’ll recognize the power that it — as well as you — have over your kids’ whining as well as wheedling. think about it a present to yourself.Photo: @iStockphoto.com/stray_cat

has written for lots of national publications, such as Parents, Parenting, Health, Self, Redbook as well as Marie Claire. She is a regular contributor to healthy Kids.

Ați descoperit aceste informații utile? Click right here to show your support for The healthy mommies Magazine.

Link to this post:The Power of ‘No’

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *