Biciclete de echilibru Strider fără pedale-Bike-ul de abilitate pentru copii pentru copii de toate abilitățile #Giveaway

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

https://apis.google.com/js/plusone.js

Pentru fiul meu de 3 ani, CJ, pedalarea unei biciclete nu este ușoară. Nu știu dacă este doar leneș sau îi lipsește puterea de bază pe care o au majoritatea copiilor lui de vârsta lui. Dar, datorită bicicletei sale de echilibru fără pedale, CJ se deplasează în jurul cul-de-sac, lângă casa noastră, împreună cu sora sa mai mare și cu ceilalți copii din cartier. Bicicletele de echilibru Strider fără pedale sunt concepute pentru a ajuta copiii de toate vârstele să învețe echilibrul și coordonarea înainte de pedalare. Dacă copilul tău se poate plimba, poate călări un Strider. Proiectarea simplă, fără pedală, permite chiar și copiilor mai mici să învețe să călărească pe două roți, evitând vârfurile de triciclu și roțile de antrenament și insuflând abilități considerabile de încredere și de manipulare a bicicletelor, sigur că vor dura toată viața. Copilul meu de doi ani poate merge, de asemenea, cu bicicleta Strider cu ușurință. Bicicletele de echilibru fără pedale sunt, de asemenea, concepute pentru copiii cu nevoi speciale în minte. Barele de scaun și mâner sunt simple de ajustat pentru a se potrivi cu dimensiunile și abilitățile unice ale copilului. Acest videoclip îl explică mai detaliat.

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=7dpfgucrhc8] Bicicletele Strider vin cu un manual de instrucțiuni detaliat și sunt simple de pus la punct. Mi -a luat mai puțin de 10 minute pentru a asambla Strider -ul CJ. Pentru mai multe informații despre bicicletele Strider No-Pedal Balance și pentru a localiza un retailer în apropierea dvs. vizitați Striderbikes.com.

*Dezvăluire: am primit o bicicletă de echilibru Strider fără pedale în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt exacte și 100% ale mele. Un cititor al revistei Lucky Healthy Moms poate câștiga o bicicletă de echilibru Strider fără pedale. Tot ce trebuie să faceți este ca Strider pe Facebook, urmați Strider pe Twitter, urmați Strider pe Pinterest și lăsați -ne un comentariu pentru a intra.

Pentru înregistrări suplimentare: abonați -vă la newsletter -ul nostru sănătos, care mă urmărește pe Twittersubscribe la The Healthy Moms Magazineplace Butonul nostru de pe site -ul sau blogul dvs.

Postpartum înrudit este pentru totdeauna

Urmați acest blog cu Google Friend Connect

Digg acest concurs

Tweet acest concurs Pin acest concurs care mă urmărește pe Pinterest

E Trimiteți linkul către site -ul nostru sau acest concurs către un prieten (asigurați -vă

Ca revista Healthy Moms pe Facebook

Adăugați revista Healthy Moms la blogroll.blogul dvs. despre acest concurs. Asigurați -vă că includeți un link înapoi.

Pentru fiecare intrare, inclusiv intrări suplimentare, vă rugăm să lăsați un comentariu separat. Câștigătorii vor fi aleși la întâmplare din comentariile și e -mailurile pe care le primesc. Concursul se încheie pe 26 iulie 2013 la 15:00 PST și este deschis oricui din SUA, 18+. Vă rugăm să lăsați adresa dvs. de e -mail în comentariile dvs. Toate comentariile fără adrese de e -mail vor fi descalificate.

Cascia Talbert este un blogger ocupat, editor, scriitor independent, comerciant online și mama a cinci copii, care locuiește în Pacificul de Nord -Vest. Cu un B.A. În istorie și drept și o pasiune pentru a scrie și a rămâne sănătos, a început revista Healthy Moms în 2007. Revista Healthy Moms este în prezent clasată blogul de sănătate pentru mame și oferă mai mulți scriitori experți în sănătate și bloggeri de mame. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor și pot inversa statisticile obezității copilăriei din S.U.A.

Dna Talbert este un blogger de sănătate prezentat la WellSphere.com, iar articolele ei pot fi găsite și pe ezinearticles.com. De asemenea, conduce rețeaua de socializare Healthy Moms pe Ning, este directorul de marketing pentru Talbert Nutrition LLC și se află pe Consiliul consultativ pentru social media pentru provocarea Wellness din America. Urmați -o pe Google+.

Dacă v -a plăcut acest articol, s -ar putea să vă bucurați de aceste povești.

Se încarcă…

var marketgiddate = new data (); document.write (”);

Link către această postare: Strider fără pedale Bilance Bikes-Bike-ul de abilitate pentru copii de toate abilitățile #Giveaway
Postpartum înrudit este pentru totdeauna

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *