Cele mai bune mese pe care să le aduc la noi părinți

când eram un pui de recrutare după partum, toate cadourile alimentare au fost gâdilate cu nerăbdare. Unele dintre mesele mele preferate au fost cele mai bune doar pentru că s -au arătat fierbinți și nu a trebuit să fac un lucru darnic. Îmi amintesc puiul prăjit perfect cronometrat de acum aproximativ un an; Mama mea tocmai plecase și nu aveam niciun fel de planuri de cină în niciun fel când Nate a apărut cu mâncare. Binecuvanteaza-l.

Îmi amintesc clar deliciosul brisket cu dovlecei de spaghete, când Milo a fost un copil cu mult mai bine de cinci ani în urmă. Jeanine a spus doar că nu există o rețetă reală. OMG, am petrecut atât de multe zile în bucătărie încercând să o reproduc. Suspin…

Whitney a găsit această postare uimitoare din Annie’s Eats despre masa ei atentă pentru noii părinți. Îi place să facă o sărbătoare specială mexicană, cu o mulțime de atingeri sănătoase. Îmi plac și etichetele ei.

Sărbătoarea de la Annie’s Eats

Am făcut recent o cuvă de Chili Turcia (din cartea de bucate Mommy 100) și am luat o decizie de a îngheța un ziplock galon plat pentru un prieten în așteptare. Pentru mâncăruri laterale, am o versiune a mesei cu alimente de casă și o alternativă care include articole cumpărate din magazin rapid, în funcție de cât de ocupat sunt când sunt chemat la serviciu:

Amidon: fie brioșe de porumb de casă, fie o pâine proaspătă de pâine crustă

Green: Salad Bar Fixins

Desert: Cookie -urile mele de ovăz de ciocolată foarte speciale sau o cuvă de mușcături de brownie

Aveți o masă care vă place să vă pregătiți pentru părinții rookie acasă cu un nou Bambino? Inginerul nerd din mine ar dori să standardizeze.

+++
Mi s -a trimis o copie gratuită a cărții de bucate Mommy 100 și mi -am lucrat prin rețete. Destul de bine până acum. Dacă aveți un Kindle, consultați rețeta gratuită.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *