La câteva zile distanță lângă mare, în Southport, precum și Formby

săptămâna trecută am scăpat spontan pentru câteva zile distanță în Southport, precum și Formby de coasta din Merseyside.

Amicii de la Liverpudlian au sugerat că plajele nepătrunse de acolo, precum și destul de naționale depind de pădurea veveriței roșii, precum și de riscul pentru a afirma că am avut o explozie generală.

Revenind absolut lovit înapoi după ce s-a schimbat (literalmente)-niciun telefon sau laptop timp de trei zile a indicat înmuierea soarelui britanic (am avut noroc), savurând fiecare moment de a alerga cu dunele de nisip pe plajă, în briză, la plimbări de pădure, de asemenea ca sărbător pe fructe de mare proaspete cu vedere la mare. De asemenea, Bliss Toto Totou!

Mulțumiri uriașe, precum și serviciului extraordinar pe care l -am obținut la Garden Court Pensiune, o pensiune destul de gospodărească (mai jos) de pe coastă, cu spații elegante, precum și cea mai bună engleză completă pe care am avut -o vreodată!

Trageți un scaun, precum și o ceașcă de ceai, precum și bucurați-vă de această poză, publicați-vă, pe deplin, cu amintiri încântate!

… Digul Southport era senzațional la fel ca podul adiacent, ne -a amintit când am locuit în Bristol! A fost cel puțin la o milă până la capătul digului, cu toate acestea ne -am bucurat în plimbare (picioarele mele încă mă doare din toată mersul), precum și ai putea să călătorești de -a lungul unui tren, dacă ți -ar plăcea și tu!

Pretty Pier Time!

Mă verifici?

Apoi, pe plajă, pentru colectarea pietricelelor, precum și construirea de nisipuri!

Și un selfie-lof pentru tine! Nimic ca să -ți simți degetele de la picioare în nisip! Pedichiura naturii!

De asemenea, ne-am bucurat de o oprire rapidă în satul feroviar în apropiere

… Foodies care suntem, în cele trei zile ne -am bucurat în multe mese de uz casnic, picnicuri pe plajă, precum și oferte mari de înghețată (sperăm că ars cu toată activitatea)!

Singura fotografie de gospodărie pe care o avem ca unul dintre noi a fost întotdeauna în spatele camerei! Mulțumesc fermecătorului fermecător de la fabulosul italian Trattoria 51 Pizzeria pentru lovitură!

Mâncarea italiană gustoasă și autentică a fost luată și ea de plăcere!

Și mult mai multă înghețată pentru a determina excelent respectarea zilei …

De asemenea, ne -am îndreptat spre formby -ul uluitor de superb pentru a face plăcere în național, depinde și de plaja acolo. Puteți respecta calea spre fața mării, cu o pădure vrăjitoare, precum și cum a strălucit soarele cu ramurile, s -a simțit destul de magic …

Locurile de joacă naturale au fost produse adânc în pădure pentru copii pentru a verifica, precum și pentru a juca în ce sunt făcute visele copiilor!

Oliver se echilibrează pe un jurnal aici-

Apoi, în vârful dealului, pe o dună de nisip, am dezvoltat un castel înainte de a ne îndrepta spre mare!

După câteva ore de luare în aerul mării sărate, ne -am oprit înconjurând pinwood -urilor pe metoda spre veverițele roșii care ascundeau nuci!

Atât de dulce!

Respectând cu Day Back in Southport, am lovit magazinele de pe celebrul Lord Street, un bulevard victorian cu coșuri de coșuri de coșuri pitorești care se îmbină în grădini a mers până la ochi …

Hubby -ul meu și -a identificat numele de familie ca și strămoșii posibili pe una dintre arcade!

Un magazin minunat de modă veche, amintiri minunate din arcada lui Wayfarer pentru mult mai multe delicioase zahăr! (Detoxifierea în plină desfășurare la întoarcerea noastră) …

Și Oliver și -a făcut un prieten familiar!

Apoi, pe măsură ce noaptea a căzut, ne -am îndreptat spre Leeds, tinerii în curând în somn profund de la toată distracția … a avut un moment atât de magnific!

Ai fost la Southport sau Formby?

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru a supraviețui, precum și a înflori la locul de muncă, precum și la House, precum și pentru a folosi o perspectivă despre modul de a produce un serviciu digital sau de a reveni la muncă cu încredere.

MUMBOSS: Ghidul sincer al mamei pentru supraviețuire, precum și înfloritor la locul de muncă, precum și la casă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru a supraviețui, precum și a prospera la locul de muncă, precum și la casă (ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Cumpărați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu vă conformați cu Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, precum și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail obișnuit, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre blogging, invitații pentru evenimente, competiții, precum și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *