Creați lumini fantastice cu distribuirea Dotti

este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Copiii mei nu pot dormi dacă este complet întunecat în dormitoarele lor. Am încercat să folosim lumini de noapte, dar becurile se ard prea repede, iar băieții mei tineri tind să le smulgă din perete. Recent am avut ocazia să -l încerc pe Dotti un nou și distinct mic dispozitiv electronic mic, care produce un spectacol de lumină uimitor. Este de aproximativ 2 centimetri pătrați, ceea ce este similar cu dimensiunea multor lumini de noapte. Puteți conecta dispozitivul Dotti la telefonul inteligent cu aplicația total gratuită.

După ce l -am încărcat și am instalat aplicația, nu am reușit să o fac să funcționeze corect. Potrivit site -ului Witti Design, puteți proiecta pictograma și animația preferată pentru ca Dotti -ul dvs. să fie utilizat pentru notificări de aplicații, aceștia susțin că configurația este ușoară folosind tehnologia Bluetooth (deși nu am reușit să -l fac pe al meu să fie configurat corect) , și puteți descărca pictograme din biblioteca lor de pictograme. Apoi va afișa un spectacol de lumină pe micul său ecran mic. De asemenea, puteți conecta mult mai mult de un Dotti împreună pentru a crea un spectacol de lumină mult mai animat. Copiii mei ar primi probabil o lovitură din asta, dar la 70 de dolari pe piesă, ar trebui să aștepte până la Crăciun pentru a obține un dotti.

Cum se folosește Dotti

Nu aș putea să-mi fac ca Dotti-ul să funcționeze, dar sper că soțul meu tehnologic poate să-l arunce o privire și îl vom putea folosi ca lumină de noapte pentru băieții noștri. Pentru mai multe informații despre Dotti și Witti Design, consultați Wittidesign.com.

Reflecție de weekend înrudită #35- Blogging

Un cititor al revistei de mame sănătoase norocoase poate câștiga un Dotti. Tot ce trebuie să faceți este ca Witti Design pe Facebook, urmați Witti Design pe Instagram, urmați Witti Design pe Pinterest și lăsați-ne un comentariu la sfârșitul acestui scurt articol cu ​​adresa dvs. de e-mail. Acest concurs este deschis pentru rezidenții americani doar peste 18 ani și se încheie pe 11 mai 2016 la ora 10 AM CST. Nu este necesară achiziția. Un câștigător va fi ales din Random.org din numărul de comentarii primite și va fi notificat prin e-mail sau mesaj de socializare instantanee la sfârșitul concursului.

Pentru intrări suplimentare: (Vă rugăm să lăsați un comentariu separat pentru fiecare intrare suplimentară)

Urmați Cascia Talbert pe Instagram Instagram.com/cascia_thehealthymomsMag

Obțineți ghidul total gratuit, sugestii ușoare de planificare a mesei pentru familiile ocupate

Urmați Cascia Talbert pe Pinterest www.pinterest.com/casciatalbert

Ca revista Healthy Mothers pe Facebook Facebook.com/thehealthymomsMag

Urmați revista Healthy Mothers pe Twitter Twitter.com/cltalbert

Adăugați Cascia Talbert în cercurile dvs. Google+

Partajează această postare pe Google+

Ca sau împărtășește această postare pe Facebook

Distribuie această postare pe Twitter

Finalizați această postare pe Pinterest

Abonați -vă la buletinul nostru de viață sănătos

Blog despre acest concurs sau site -ul nostru și lăsați un link către postarea dvs. de blog în comentariul dvs.

Adăugați butonul nostru pe blogul sau site -ul dvs. web. Obțineți un cod aici.

Urmați revista Healthy Mothers de pe Bloglovin

Abonați -vă la RSS -ul nostru.

*Dezvăluire: am primit un Dotti de la Witti Designs în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt exacte și 100% ale mele.

Link către această postare: Creați lumini fantastice cu Dotti
Magazin conex pentru un somn mai bun: 5 calități de căutat în toppers pentru saltele

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *