Cele două Summers extrem de rookie ale lui Erin

pentru a cincea ediție a seriei noastre de vară extrem de rookie.

Erin Goettsch împărtășește două zile diferite din viața ei, deoarece mama, inclusiv lecțiile ei, a descoperit metoda dificilă luând un copil înot. Copilul Nathan și -a învățat mama exact cum să trateze un copil la piscină; Anneliese pentru sugari a beneficiat. Am verificat mult mai mult de la Erin pe blogul ei, mulțumit Noise.

Erin Phone o numește publicarea „O poveste a două înoturi de vară rookie”

Vin dintr -o gospodărie de înotători. Noi înotăm. Este lucrul nostru. Dacă vrei să fii unul dintre noi, trebuie să înoți și tu. poveste adevarata.

Frații mei, precum și eu, „șobolani de piscină” au crescut, precum și nu am reușit mai degrabă să scutur acea senzație incredibilă a soarelui pe umeri, precum și apa de pe pielea mea. (Și, nu, nu este doar din moment ce senzația fără greutate de a fi sub apă mă face să mă simt mult-mamă-mamă.) Practic nu există o metodă mult mai bună pentru a trece zilele de vară decât în ​​apă, bucurându-mă de soare.

Așadar, când am avut tineri, am fost identificat (bineînțeles) pentru a -i face și ei înotători. Nu vă place atunci când mamele obținem aceste concepte cu rafturi de iepuri despre exact cum să ne ocupăm de propriile noastre like-uri, precum și de dorințele copiilor noștri? Yeeeeeah. Inutil să spun, am eșuat pe numeroase numărătoare cu copilul meu rookie, Nathan (acum trei):

Ne -am dus la un lac în loc de piscină. Chiar dacă suntem în Raleigh, smack -ul în mijlocul sudului, apa era rece. cu adevărat rece. Înțelegeți vreun tip de nou -născuți cărora le place apa cu adevărat răcoroasă? Da, nici eu nu. inclusiv Nathan.

Avea doar șase săptămâni. Vechi suficient pentru a înțelege că nu -i place apa răcoroasă, la fel de tânăr pentru a se încânta să se strecoare în mod deliberat în ea. Aceasta nu este cea mai bună vârstă pentru a instrui un copil din toate motivele pentru care înotul este minunat.

Am mers cel mai bine între cină, precum și culcare. Acest lucru a fost înainte de a înțelege ceea ce fiecare mamă (probabil pentru că Zilele Cavemanului) înțelege despre orele dintre ora 17:00, precum și ora 19:00: sunt rele. Chiar ca mamă rookie, ar fi trebuit să înțeleg mai bine. Inutil să spun, nu avea o dispoziție fantastică. (Specific asta cât mai ușor posibil.)

Am folosit un costum de baie de curse de antrenament. Ceea ce, în situație, ești curios, este destul de potențial cel mai rău. alăptare. imbracaminte. vreodată. Am sfârșit alăptare, în esență, topless, pe scaunul din față al vehiculului meu, în timp ce Nathan, precum și am înmuiat cu tapițeria. Eșuează.

Am mers singur. Ei bine, am avut un amic non-mamă acolo, dar nu tati. La fel ca și când copilul dvs. are șase săptămâni, nu încercați călătorii majore (sau primele prime!) Fără tati. Doar că nu merită.

Baby Nathan urăște apa

Rezultatul înotului său rookie? A urât -o. În situație, fotografia lasă orice tip de spațiu pentru îndoială. Cu toate acestea, marea veste este că a fost capabil să pună trauma în spatele lui, precum și acum îi place să înoate. Deci, este un deținător.

Al doilea copil al meu, Anneliese, s -a născut în octombrie. Anul acesta este „Take Two” din vara mamei rookie. La fel ca și prima înot a bebelușului a mers mult mai bine de data aceasta în jur:

Am mers la o piscină. Apa era încă răcoroasă, însă nu o os, așa. De asemenea, a existat o piscină pentru sugari, precum și o zonă de stropire. Plin de alte mame. Lăsați să se împrietenească, precum și să înceapă planificarea playdate! piscină> lac, cel puțin pentru prima înot! (Există o matematică mamă rookie pentru tine.)

Anneliese era doar timidă de opt luni. Cu siguranță, de epocă, când lovește, precum și stropirea sunt distractive. De asemenea, vechi suficient pentru a fi distras de apa rece de fețele amuzante de la fratele ei uriaș. De asemenea, vechi suficient pentru a arăta cu adevărat cu adevărat adorabil în primul ei costum de baie. La fel de bine, nu este o jumătate adorabilă în opinia distracției din prima înot? Bea în complimente, mămici.

Am mers în jurul orei de prânz (aka înainte de naptime). Câteva mai multe mame rookie: înot + un prânz „picnic” (mâncare pentru bebeluși într -o cadă de plastic, fără pahar permis!) + Soare = cel mai bun naptime vreodată. Funcționează de fiecare dată. De fiecare dată.

Am folosit o acoperire adorabilă a rochiei de prosop peste costumul meu de baie. Se înfășoară, precum și Velcros în față, plus are butoane pe curele. Este un vis pentru alăptarea la piscină (presupunând că nu doriți să vă faceți topless, care, în timp ce este complet în dreapta dvs., poate să nu zâmbească niciun tip de mult mai distractiv pentru voi decât pentru mine). Copilul poate doar să bea o băutură, precum și acoperirea rămâne chiar și atunci când costurile de baie coboară. Sigur, s -ar putea să cumpărați un costum de asistență medicală. Dar, sunt ieftin. La fel ca și rochia mea de prosop îmi ascunde burtica pentru sugari pentru acele vremuri în care nu se confruntă cu unul dintre acele momente fără greutate sub apă.

Tati era acolo. La fel ca și un unchi! Ultima piesă de matematică mamă rookie a zilei: depășirea tinerilor cu adulți este doar un simț minunat. Oferințe mari de asistență la hrănire, schimbare, stropire, precum și timp de joacă.

Baby Anneliese are o explozie cu Erin

Înotul este o metodă fantastică pentru a -ți petrece vara rookie! BateCăldură, folosește copilul, precum și poate fi o metodă fantastică pentru a satisface alte mame noi! Doar … descoperi din greșelile mele rookie, mmkay? la fel de bine.

Activități mamă rookie înrudite:
Activitatea #96: Du -te înot

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *