Cel în care îi judecăm cu toții Tom și Katie

dacă sunteți cititor al Celebrity Gossip, este posibil să fi văzut deja această fotografie, dar nu am revendicat niciodată mame rookie ca o resursă pentru știri.

Câteva lucruri se întâmplă în aceste imagini cu Suri Cruise și mama ei. Unul este că a ieșit foarte târziu noaptea – trecut la miezul nopții, potrivit sursei originale unde am văzut fotografia. Ori de câte ori merg la pozele în mișcare și văd copii sub 5 ani la mall de la 10 pm, cred că „ce naiba?” și judecați părinții. Ne pare rău, nu îl pot ajuta.

În continuare, să trecem peste ceea ce ține. Ce. Ea. Este. Deținere. OK, îți voi oferi un minut să te gândești la propriile tale gânduri și apoi să -ți spun conversația pe care am avut -o cu Heather.

Terminat?

În regulă atunci.

Deci, ceea ce trebuie să știți este că Heather este părinte cu standarde foarte ridicate pentru propriile reguli familiale. Politicile nu sunt flexibile și sunt numeroase. De îndată ce copiii se plimbă în casă, trebuie să -și scoată pantofii și să se spele pe mâini. Nu se poate face nimic altceva înainte. VREODATĂ. (Deci, dacă credeți că a avea trei copii indică faptul că va avea o casă plină de amprente și murdărie generală pentru copii, ați greșit.)

De asemenea, este foarte atentă la aportul de zahăr pentru copii. Rareori primesc desert, și de multe ori obțin ceea ce glumim despre „Cum poți fi Berkeley?” Desert care este Appleauce sau poate iaurt de vanilie cu scorțișoară. Suc? Doar la petrecerile de naștere. ciocolata cu lapte? Nu.

În cazul în care credeți că Heather este fără umor și nu este ideal distractiv acum, care nu este în niciun fel cazul. Este destul de aventuroasă, hilară și mă face să râd de multe ori în fiecare zi. Ea își va primi o întreagă plăcintă cu cremă de ciocolată de la Whole Foods pentru a se împărți cu soțul ei în timp ce se bucură de televizor sau vor juca jocuri video după ce copiii se culcă. (Oh, și TV pentru copii? 30 de minute de copii PBS pe zi, topuri.)

Deci, când am arătat aceste poze cu Suri lui Heather, puteți ghici ce a spus?

„Problema mea este că este bomboană!”

+++

Nou aici? Abonați -vă la mame rookie și obțineți articole noi în cititorul dvs. de feeduri. Pe Facebook sau Twitter? urmează-ne!

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *