Da, am adus un copil la clasa de muzică {Rookie Mommies Challenge#41}

Provocarea de astăzi: „Test-drive câteva clase de muzică și mișcare gratuite.

Un amic mi -a subliniat recent că există o clasă de muzică pentru bebelușii la care am răspuns cu ochi judgy. “Într-adevăr? Du -ți copilul la o clasă de muzică? ” Am spus. „Nu pot fi stimulați de o stâncă la această vârstă? Chiar este necesar?”

Dar, în plus, cercetările, am văzut că studioul local din Des Moines care folosește clase de muzică pentru copii invită copilul tău să aleagă gratuit până la 4 luni și, considerând că gratuit este întotdeauna bun, Piper și am luat o decizie de a -l verifica.

Acum trebuie să vă spun ideal acum că în momentul în care am intrat în acest studio de muzică, am simțit că eu pre-sarcină râzând de mine. Niciodată nu m -aș fi gândit că voi fi o mămică care stă în cerc și cântă roțile în autobuz cu alte mămici! Ahh, cum viața are un mod de a se schimba așa.

Al doilea am ajuns în clasă și Piper a aruncat o privire în orice fel copiii din jurul nostru, știam că vom fi agățați. Ea a fost așa să verifice ceilalți bebeluși și, odată domnișoara Jenn, profesoara, a început să cânte, ea își dădeau picioarele și se asigura că nu va lipsi un moment din ceea ce se întâmpla. Dacă aș întoarce -o, astfel încât să nu -l poată vedea pe ceilalți bebeluși, și -ar pierde complet rahatul până când am întors -o înapoi. A fost ca: „OK, ok copil, îl înțeleg – vei fi social.”

În timpul clasei de 40 de minute am cântat câteva cântece, am făcut câteva exerciții pentru copii, iar copiii au ajuns să se joace cu obiecte de zgomot precum tobe și maracas. Bebelușii au primit, de asemenea, masaje pe care le -am făcut, deși am fost o prostie: Ce au avut în vedere, ceea ce provoacă anxietate și tensiune în mușchii lor? Mama este cea care are nevoie de masaj. ?

Piper a mâncat în fiecare minut al clasei. Și -a petrecut timpul zâmbind, râzând și concentrându -se cu adevărat pe ceea ce se întâmplă. Nu știu ce se întâmplă în acel mic creier al ei, dar trebuia să facă salturi în dezvoltarea ei mentală. Întâmplător, ea făcea și fart -uri enorme, fără a ține cont de nările nimănui. Din fericire, într -o cameră plină de mămici, nimeni nu părea să se gândească. (Notă laterală: O altă persoană a altcuiva este ca un bărbat în vârstă de 40 de ani? Fata aceea le poate exploda!)

În timp ce eram absolut sceptic cu privire la acest lucru de muzică pentru copii, am fost plăcut surprins. Odată ce mi -am lăsat garda, m -am bucurat cu adevărat de mine, poate la fel de mult ca Piper. Am luat o decizie de a face din acest lucru un lucru obișnuit și cine știe, poate Daddy ne va alătura din când în când.

[Toate fotografiile făcute de Heather Osby, toate drepturile rezervate]

Găsiți mai multe activități pentru bebeluși cu cele 52 de provocări săptămânale ale mamei rookie.

Dacă participați deja, utilizați hashtag #rookiemoms pe Instagramâ sau Twitterâ, astfel încât să ne putem înveseli reciproc.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *