Trichotilomania – Semne, simptome, precum și alegeri de tratament

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Trichotilomania (Trik-o-til-o-may-ne-uh) este o dorință irezistibilă de a scoate părul din scalpul, sprâncenele sau alte zone ale corpului tău. Scoțând părul din scalp frunze pete chelie.

Părul este legat de frumusețe, astfel încât trichotilomania poate fi extrem de neplăcută emoțional pentru persoanele cu tulburare. Degrhotilomania poate fi moderată atât pentru unii, cât și de obicei gestionabili. Dorința de a trage părul pentru alții poate fi copleșitoare. Unele opțiuni de tratament au asistat că mulți oameni își reduc părul trăgând sau se opresc toate împreună.

Copilul meu de opt ani a fost diagnosticat cu trichotilomanie în urmă cu aproximativ un an. A început să -și scoată genele de ochi cu trei ani în urmă, precum și acum își trage sprâncenele, precum și părul pe brațe, precum și picioarele. Cu toate acestea, există speranță pentru persoanele care suferă de trichotilomanie ca fiica mea. Ajutorul pentru trichotilomaniatrichotilomania este o condiție destul de nouă, precum și nu a fost recunoscută până la sfârșitul anilor 1980. Cu toate acestea, asistența este oferită pentru persoanele cu tulburare. Cum să tratezi trichotilomaniatrichotilomania poate fi tratată în două moduri diferite. Poate fi tratat cu psihoterapie, precum și cu medicamente. Terapia cu obiceiuri cognitive (CBT) s -a dovedit a fi un tratament eficient pentru trichotilomania. Această terapie învață pacientul exact cum să fie mai conștient de tragerea părului, precum și să descopere exact cum să inverseze obiceiul. De asemenea, psihologul va sublinia ce emoții, precum și declanșatoarele sunt incluse în tragerea părului, precum și exact cum să înlocuiască alte comportamente. Antidepresivele sunt utilizate în mod obișnuit pentru a trata tulburarea, cu toate acestea, nu sunt eficiente decât dacă sunt integrate cu terapia cu obiceiuri cognitive. Mai mulți copii sunt diagnosticați cu starea de tragere a părului decât adulții. Dacă credeți că dvs. sau copilul dvs. aveți tricotilomanie discutați imediat despre simptomele cu medicul dumneavoastră.

Despre fondatorul nostru

Cascia Talbert este un blogger agitat, iar mama a cinci copii, care locuiește în Spokane, WA. Cu un B.A. În istorie, precum și în legislație, precum și un entuziasm pentru compunere, precum și pentru a rămâne sănătos, a început revista Healthy Moms în 2007. Revista Healthy Moms este în prezent plasată pe blogul de sănătate și wellness pentru mame. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine informate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

Dna Talbert conduce rețeaua de socializare Healthy Moms de pe Ning, este creatorul sănătății Moms Media, precum și blogurile de la Talbertzoo.com. Puteți respecta ea pe facebook.com/thehealthymomsmag și twitter.com/cltalbert.

Dacă v -a plăcut acest articol, vă puteți bucura de aceste povești.

Se încarcă…

var marketgiddate = new data (); document.write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressbar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link către această postare: trichotilomania-semne, simptome, precum și opțiuni de tratament
A legat cel mai bun dintre mamele sănătoase- reflecție de weekend februarie deja

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *