Urmărește TaskRabbit testul Rookiemoms, făcându-i să facă tot felul de lucruri ciudate

urmează postarea semi-sponsorizată. Ni s -a oferit scor de credit pentru a testa doar serviciul.

Rookiemoms testează TaskRabbit, făcându -i să facă tot felul de lucruri ciudate, cum ar fi dezvoltarea unui teatru de păpuși. Aștepta. Cine are nevoie de asta? De ce nu -mi atârnați imaginile sau nu -mi pliați rufele sau nu reparați poreclele din vopsea din structurile LEGO care o lovesc toată ziua?!

Ai fost vreodată blocat într -o casă (cu un copil de nădejde, poate), precum și ai dorit să poți rula o eroare rapidă? Sau a fost incredibil de bolnav, precum și gata să plătească orice tip de sumă de bani pentru ca cineva să vă facă cină? Dacă da, atunci TaskRabbit este pentru tine. Este o modalitate de a externaliza lucrurile pe care nu le aveți timp sau abilități pentru a vă face singur. Postează o sarcină în sistemul lor bazat pe web sau prin intermediul aplicației mobile, precum și pe cineva din apropiere, va licita la locul de muncă.

Whitney, precum și am luat TaskRabbit pentru un test destul de amănunțit în ultimele treizeci de zile, precum și sunt gata să împărtășească experiența noastră. Avertisment: voi folosi foarte mult cuvântul „iepure” în această postare; Asta se numește factorii de sarcini.

Probabil cel mai nebun pe care l -am încercat a fost să cer un iepure să -mi dezvolte acest teatru de păpuși de bază (dintr -un tutorial online împărtășit de Marie prin intermediul Babble). Întrucât proiectul este destinat să fie o ambarcațiune de bricolaj rapid, a fost absurd să plătesc cuiva o grămadă de bani pentru a o face pentru mine. Am transformat un proiect de 9 dolari într -unul de 60 de dolari. Cine ar face asta? Dezavantajul este că iepurele croitoreasă a avut abilități remarcabile a făcut o treabă excelentă. La fel ca și copiilor mei le place.

Iată lista de rufe (în mod ironic, nu am avut niciodată niciun individ să ne facă rufele!) Din diferitele sarcini pe care Whitney, precum și am externalizat -o în această lună:

Ridicați mâncarea de la restaurantul nostru preferat, precum și aduceți -o la casa lui Whitney în timpul reuniunii noastre editoriale săptămânale: pentru trei persoane, a fost o suprataxă mare pentru prânz; Cu toate acestea, am făcut acest lucru încă o dată pentru un grup mai mare, cum ar fi grupul unei mame sau adunarea gospodăriei.

Săpați plantele, precum și buruienile în curtea mea: Scor! Persoana a cărei ofertă am acceptat a făcut o treabă excelentă cu instrucțiuni minime. Vă recomand extrem de mult să obțineți un iepure pentru a vă săpa grădina.

Run-ul de la sfârșitul nopții de noapte: Whitney a spus că persoana este atât de bună și atentă, cu toate acestea, având în vedere că nu poate presupune care au fost înlocuirile acceptabile, a necesitat 2-3 texte, precum și apeluri telefonice pentru o eroare de 30 de minute.

Cumpărături la Michael pentru a -mi scoate cutia de aprovizionare cu artizanat pe baza unei liste de dorințe pe care am furnizat -o (inspirată de Whitney, precum și de un experiment de marionete de șosete care va fi împărtășit mai târziu).

Cercetări, precum și introducerea datelor: o modalitate excelentă pentru ca o mămică de acasă să aibă acces la un asistent administrativ. Dacă sunteți părinte din cameră la preșcolar, poate doriți să vă gândiți la acest lucru.

Distribuie cărți poștale promoționale: iepurele nostru a fost personal, precum și a făcut o treabă excelentă de a transmite cărți poștale pentru ca noi să anunțăm un cartier despre site -ul nostru local. Victorie.

Mount Some Kid Art pentru Hanging: Rabbit Laura a făcut o treabă fantastică, păstrând lucrările de artă ale copiilor mei pentru pereți.

Obțineți cadre pentru peretele foto al gospodăriei: Acest iepure a făcut unele lucrări inovatoare de aspect, apoi a achiziționat toate cadrele. Mi -a oferit mai multe opțiuni, precum și mi -am ales favoritul. Întrucât cealaltă jumătate a mea nu dorea niciun fel de iepuri aleatorii în casa noastră, el i -a atârnat. Acum, trebuie doar să le umplu.

Vindeți/donați cărți: Sarcinile de purjare sunt destul de simple. Ea a contactat locurile locale pentru vânzare, precum și donarea orelor, precum și a făcut -o să se întâmple.

Expediați o cutie în Ohio: A avea un e -mail de iepure, un singur pachet a fost o pierdere mută de bani. Dacă aș avea un trunchi plin de sărbători, ar merita banii mei să-i fac pe cineva să-i transporte la oficiul poștal, precum și să-i trimit. Așa cum a fost, am dublat doar cheltuielile de a trimite o cutie.

Reparații asortate pentru locuințe: Whitney a avut o reparație a iepurelui, precum și vopsea peste unele părți ale casei ei care îi conducea nucile. Lecția învățată: asigurați -vă că specificați ce instrumente aveți, precum și ce trebuie să ofere. De asemenea? Niciunul dintre serviciile de reparații nu s -a blocat.

Vindeți articole asortate pe lista lui Craig sau pe eBay: lecția chiar aici a fost că merită să externalizați acest lucru pentru articole cu valoare ridicată, sau altfel veți plăti iepurele mult mai mult decât câștigurile pe care le faceți din vânzare.

Aruncați în siguranță medicamente expirate, electronice, precum și vopsea veche: apreciez iepurele care mi -a eliminat gunoiul într -un mod responsabil pentru mediu. Desigur, odată ce a eliminat prostiile, am descoperit mult mai multe.

Rulați misiuni într -o zonă comercială specificată: Whitney a simțit foarte mult succes atunci când a condensat mai multe misiuni într -o locație geografică, precum și a poziționat sarcina ca „rulați misiuni pe Solano Avenue”. Apoi a furnizat lucrurile de care avea nevoie de realizare – renunțându -și la reparația de cusut pentru reparații, ducând triciclete într -un magazin de transport, aruncând un cărucior vechi la Goodwill.

Două sarcini care au bombardat:

Rafturi Hang: Whit are câteva rafturi de origine necunoscută pentru a fi atârnate. Ea nusă știu ce instrumente sunt necesare (nici nu vrea să știe); Ea și -a dorit ca un iepure să -l gestioneze doar, cu toate acestea, nimeni nu licita pentru o astfel de sarcină amorfă. Cealaltă jumătate a ei atârnă rafturile chiar în acest moment.

Sursa, precum și dezvoltarea cutiilor de bijuterii dulci: vorbind despre Amorphe, am postat sarcina pentru a descoperi componente prosperate, precum și pentru a dezvolta nici unul dintre acestea, totuși două dintre acestea, precum și nu am obținut oferte.

Am avut un moment incredibil de distractiv gândindu -ne la lucruri pe care le -am putea angaja, precum și poate am fost un pic prost cu sarcina noastră de a -l testa. Am avut chiar pe cineva să poșpeze un pachet pentru mine, fiind de acord să le plătesc mult mai mult decât valoarea cadoului. Cu toate acestea, hei, am un nou -născut de care să aibă grijă, precum și o sarcină pe care nu o pot externaliza.

Acum că ați văzut lista noastră nebună, vă gândiți la sarcini cu care ați fi gata să plătiți pe altcineva să facă? Ce sunt ei?

++++
TaskRabbit a furnizat scorul de credit al site -ului web în schimbul testării serviciului lor, precum și pentru a ne oferi opinia noastră sinceră. Chiar aici te duci!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *