O listă nelimitată: Erori despre care nu ar trebui să fiți îmbrățișați, deoarece fiecare mămică le -a făcut

pe care le -am primit – din diferite surse anonime – această listă de erori pe care părinții le -au bătut inutil. La fel de sincer, la fel ca Heather, atunci când a mărturisit că este jenat că este jenat de alăptarea publică, câteva dintre aceste evenimente sunt atât de banale, încât elimină un pic durabilitatea este în ordine.

Ne trebuie să putem să ne întoarcem, să nu înecați într -o spirală de milă peste gustări ratate.

Alte erori iertabile în trecutul sau viitorul tău:

Revitând un EVITE la sărbătoarea de ziua de naștere a copilului dvs., deoarece ați pus o dată greșită în ea. La fel ca și apoi să vă reveniți din nou, deoarece nu ați reușit să vă amintiți mai multe detalii.

Rămâneți fără scutece, precum și trebuie să vă îndepărtați de un străin.

Apelând una dintre mamele Emma Dana când numele ei este Tara, precum și soțul ei este Dana.

Subliniază cu entuziasm clădirea sau un câine de companie sau un camion de foc către un grup de adulți care au pierdut rata de interes în acest subiect după a șaptea zi de naștere.

Stând pe pământ, deoarece nu înțelegeți scaunele sau o pătură de picnic a fost un lucru de adus. Pe lângă faptul că este la fel de timid să ceri să stai la colțul păturii altcuiva.

Când copilul tău exclamă: „Nu am înțeles că restaurantele au desert!” Deoarece nu le -ați permis niciodată să -l cumpere.

Renunțând din lapte sau alte alimente cruciale pe care o mami trebuie să fie deasupra.

Dându -ți seama de zece minute înainte de a fi menit să aduci gustări că este rândul tău, precum și să scapi zona bucătăriei pentru orice poate trece pentru gustare. Banane, biscuiti vechi Ritz … Ummm, tinerii mănâncă ananas conserve sau năut?

Folosind cuvântul „potty” la încă un adult. La munca.

Fiind ultimul care îți ridică copilul de oriunde. Toată lumea se simte oribilă în acest sens, cu toate acestea, cineva trebuie să fie ultimul, nu?

Apelând la Bit Hayden „Holden” sau „Aiden”. Mult.

Nu aveți un cadou de ziua de naștere când a venit momentul să vă îndreptați spre o sărbătoare, precum și să redactați ceva de Crăciun care nu s-a deschis.

Având un minivan plin sau gunoi/gustări/firimituri/ambalaje când este rândul tău să ridici adulții pentru antrenamentele de noapte/PTA (ceva pentru adulți)

Citind un EVITE pentru încă o sărbătoare a tinerilor, precum și nu înțelege cine este tânărul, cine sunt părinții sau care dintre copiii tăi este invitat.

Uitând cutia de prânz.

Trimiterea cutiei de prânz, totuși lăsând componente cruciale, deoarece credeți că partenerul dvs. o face.

Uitând să aduci o baie potrivită la clasa de înot, precum și să vorbești tânărul tău de patru ani pentru a folosi un scutec de înot de dimensiuni jumbo pe care le oferă la piscină, precum și pentru a-l numi european.

În momentul în care copilul tău mic are o explozie, precum și nu ai pantaloni de rezervă, astfel încât să -ți pui propriul tricou pe picioare, precum și să -l legați, astfel încât să nu fie toamna în jos.

Repetând o poveste unui amic individual, deoarece abia vă puteți concentra pe orice tip de conversație, există atât de multe voci, precum și amintiri în cap, încât nu sunteți sigur dacă ați spus cu adevărat cuvintele cu voce tare.

Ce eroare „fatală” te face să scapi de fiecare dată când ții cont de experiență?

! Acesta este motivul pentru care suntem fără lapte.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *