Makin ‘It: „Mâncați -vă verdeața” mâncarea pentru bebeluși de la Weelicious

Tocmai am petrecut ultimele 15 minute testând această simplă rețetă de mâncare pentru bebeluși de la Weelicious: Mănâncă -ți piureul de mâncare pentru bebeluși, așa că aș putea să o împărtășesc cu tine cu unii autoritate. Am văzut -o pentru prima dată în noua carte a prietenului meu Bloggy, Catherine McCord: Weelicious: 140 rețete rapide, proaspete și ușoare (care mi -au fost trimise ca cadou), dar această rețetă este și pe blogul ei, astfel încât să o puteți găsi imediat.

Votez doi degetele mari. Am petrecut câteva minute adunând ingredientele și tăierea rugată a legumelor în timp ce apa mea se fierbe, aproximativ șase minute aburând legumele, apoi alte trei amestecând totul împreună. Rapid, nu? Găsiți instrucțiunile complete pentru acest piure pe blogul lui Catherine.

Și avea un gust suficient de bun încât am vrut să -l răspândesc pe un cracker chiar atunci și acolo (ceea ce știu pentru că unii mi -au luat degetele – oops!). Întrucât întregul meu punct a fost să fac câteva combosuri creative pentru vechiul meu de 13 luni, am rezistat dorinței de a mânca mâncarea pentru bebeluși ca o baie (dar ai putea cu totul!). Iată o promoție video glamour pentru carte, dacă sunteți interesat.

Dacă nu ați fost niciodată, permiteți -mi să vă prezint la Weelicious.com, o resursă gratuită grozavă pentru părinții care caută rețete pentru copii, copii mici și mâncare de familie, cu o mulțime de imagini frumoase și o caracteristică de căutare ușoară. Sunt super impresionat de carte de până acum. În următoarele săptămâni, voi pune la încercare „One Family, One Meal” și voi vedea dacă oamenii mei mari le place mâncarea atât cât mă aștept la copilul meu. Voi fi sigur că vă voi anunța dacă descoperim ceva interesant.

Făcând mâncare pentru bebeluși de la zero nu lucrul tău? Găsiți alte proiecte cool DIY pentru părinți.

[Fotografie a mâncării pentru bebeluși folosite cu permisiunea lui Catherine McCord]

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *