! Planul meu de administrare RAGE

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

La frigiderul meu avem două diagrame de autocolante. (Îmi plac autocolantele. Mă inspiră.)

Unul este pentru domnul Smackdown.

Unul este pentru domnul Me-Thoo.

Ei sunt prinși-your-ya! Grafice.

În trecut, au fost înțeleși ca roadele noastre ale diagramelor de autocolante Spirit. Deși un nume grozav, nu a fost un nume ispititor. Graficele reprezintă exact același lucru – un comportament guvernabil. Fructele Duhului, așa cum se explică în Biblie, sunt iubirea, bucuria, pacea, răbdarea, bunătatea, bunătatea, blândețea, precum și autocontrolul.

Când copiii arată un „fructe”, afirm într -un mod viclean, precum și frecvent tare, „Prins Ya!” În afara ei aleargă, chicotind întreaga metodă spre bucătărie, pentru a pune un autocolant pe graficul lor. Când graficul se umplu, ei ajung să scoată o recompensă din cutie, oferită de noi de sora mea. În interiorul cutiei sunt recompense distractive diferite: coaceți prăjituri cu mama, noaptea de întâlnire cu tata, bucurați -vă de un videoclip, faceți o baie cu bule, o noapte de pizza, floricele, precum și un film etc.

Mulți pot sugera cu mine că această recompensă extrinsecă este mentorul copiilor mei să acționeze doar grozav pentru a obține o recompensă. Există momente în care acționează într -o modă adevărată prinsă, precum și nu se așteaptă la nimic în schimb. De asemenea, există alte ori că sunt un pic îngrozitoare, precum și ne-a prins, asemănător cu YA. Nu mă înțelegeți greșit – îmi plac la fel de bine, deoarece au o mulțime de autocolante prinse, cu toate acestea, există alte momente în care aș dori să le smulg graficele. La fel de bine, atunci când ecranizez lipsa comportamentului tău prins, și anume autocontrolul.

Sunt sigur că niciunul dintre voi nu a urlat vreodată la copiii voștri. Nu! Nu sunt cu adevărat sigur unde mi -am stabilit capacitatea de a -mi lăsa furia copiilor mei, cu toate acestea am înțeles că, din păcate, copiii mei au fost calea cu care îmi ridic vocea. După aceea, mă simt ca crud. Descoperi pentru a preveni ambalarea muniției în butoiul gurii.

Reflecție de weekend înrudită

Trebuie să găsesc ceea ce declanșează reacția mea ostilă.

De exemplu, descopăr că sunt mult mai probabil să mă supăr copiilor mei

Când trebuie să ieșim din casă, precum și să mă apuc să adun produse necesare pentru a ieși din ușă

Când îi motivez rapid să pășească mai repede, precum și le face doar să pășească mai lent

Când îmi este foame

Când sunt obosit

Când mă simt tras într -o serie de direcții diferite

Când copiii mei îmi amintesc de cineva care m -a rănit sau nu -mi place

Când mă simt vinovat

Când le văd ca o întrerupere a programului sau a planurilor mele

Când simt că ar trebui să am ceva „eu timp”.

Am ajuns să recunosc că am nevoie să recunosc acești declanșatori. De asemenea, mi -am dat seama că am o opțiune exact în modul în care reacționez. Pot să răspund și să folosesc circumstanța ca moment învățat. Îl pot cere pe Dumnezeu să-mi ofere autocontrol, precum și ochi să văd mai clar skirmish-ul.

În timp ce mă adânc mai mult să -mi dau seama ce mă bifează, am întâlnit câțiva pași pentru a mă ajuta să -mi sap mai adânc în inima mea. Acum, nu pot lua tot creditul. Ei provin dintr -o carte fantastică numită, când simți că țipă – Help pentru mămici frustrate de Pat Holt, precum și Grace Ketterman.

Identificați clar orice sentiment pe care îl experimentați.

Stabiliți de ce vă simțiți așa.

Decide what you will do to right the issue as well as erase the emotion.

Urmați cu acțiunea.

Data viitoare când ești ademeniți să urli, să te îndepărtezi. Take 10 seconds before you respond, NOT react. Pray. enable yourself to truly see what has made you upset–chances are it may have nothing to make with your child.

Related  7 ideas for mommies to minimize anxiety during the holiday Season

Good luck as well as let me understand exactly how it goes!

Join the healthy mommies CommunityWhen+you+feel+like+screaming+help+for+frustrated+moms Pat+Holt Grace+Ketterman yelling rage disciplining+your+child

Link to this post:Caught-Ya! My rage administration Plan

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

AcțiuneTweet

Acțiune

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *