Împărtășirea stării dietei copiilor noștri

este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Fiecare mamă a spus: „Mănâncă -ți legumele”, la un moment dat. După cum se dovedește, mama știe întotdeauna cel mai bine. O dietă slabă, fie că este prea puțin, prea mult sau un echilibru greșit al alimentelor, poate crește riscurile copiilor noștri pentru o mulțime de boli și boli care pot deveni debilitante și care pot pune viața în pericol. Un nou studiu mic sugerează că adolescenții obezi prezintă un risc sporit pentru inflamație, rezistența la insulină (un precursor al diabetului) și anxietatea oxidativă (care poate provoca leziuni ale vaselor de sânge). Aceste anomalii metabolice sugerează că procesul de dezvoltare a bolilor de inimă a început deja la acești copii, ceea ce face ca aceștia să facă schimbarea stilului de viață definitiv și a dietei.

Cercetătorii din studiu au comparat dietele a 33 de tineri oameni obezi (cu vârste cuprinse între 11 și 19 ani) cu 19 persoane din aceeași grupă de vârstă care aveau o greutate normală.) În mod surprinzător, adolescenții din ambele grupuri nu au primit o nutriție adecvată pentru că nu au făcut -o Nu mănâncă suficiente fructe, legume, fibre și produse lactate, dar adolescenții obezi au consumat în special mai puțin lactate și mai puține porții de fructe. Potasiul și vitaminele A, C și D – care se găsesc în produsele lactate fortificate și fructe și legume profund colorate – s -au dovedit că lipsesc din dietele copiilor obezi.

Un alt studiu recent publicat în ediția online din noiembrie 2010 a Circulation sugerează că copiii care mănâncă o dietă bogată în fructe și legume pot fi capabile să ajute la îndepărtarea aterosclerozei la vârsta adultă, un precursor al bolilor de inimă. Copiii care mănâncă produc aproape în fiecare zi dezvoltă artere mult mai flexibile. A avea artere care seamănă cu paiele Bendy este un lucru bun; Arterele rigide îți fac inima să funcționeze mai mult, iar blocajele sunt mult mai probabile.

Vitamine esențiale legate de ansamblu pe care trebuie să le luați zilnic

Aceste studii furnizează o perspectivă asupra dezvoltării timpurii a bolilor vasculare și au implicații cruciale pentru eforturile de prevenire la copii.

Dacă copiii dvs. sunt la fel de interesați de broccoli și mere ca în temele de matematică (cu alte cuvinte, nu), aceste metode testate de părinți își pot îmbunătăți coeficientul de produse fără o luptă alimentară:

– să -i iei singuri. Când părinții își mănâncă legumele, și copiii o fac. Sunt greu pentru a simula ceea ce faci-maimuță-see-monkey-do funcționează în continuare.

–Seroduceți utilizarea lor. Împachetați benzi de ardei roșu sau broccoli în prânzuri. Adăugați Kiwi feliate sau un mango. Dacă vin acasă neatinse, nu se dezlănțuie. Fă -o din nou și din nou. Poate dura 10 până la 15 „introduceri” pentru ca un tânăr să încerce și să -și placă o mâncare nouă.

– Invitați un prieten al copilului dvs. care îi plac legumele – persoana dvs. poate modela comportamentul său.

– Nu forțați problema. Tactica de înaltă presiune fac din cană de luat masa și poate să-ți oprească copilul în varza de Bruxelles pe care în cele din urmă ai învățat să o iubești.

Link către această postare: starea dietei copiilor noștri

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *