5 Înapoi la Sugestii dentare școlare pentru a evita cavitățile

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Odată cu sfârșitul verii, este timpul pentru pregătirea înapoi la școală. Împreună cu cumpărăturile pentru rechizitele școlare și terminarea lecturii de vară, este esențial să garanteze copiilor să înceapă anul școlar cu o vizită la dentist. Acest lucru stabilește fundamentul pentru a avea un an fără cavitate înainte. Ce altceva poți face pentru a evita cavitățile în cursul anului școlar? Iată câteva sugestii pentru a insufla practici pozitive de sănătate orală la copiii de vârstă școlară.

Începeți ziua cu două minute de periere

Introducerea copiilor în practica obișnuită de a spăla dinții ca parte a rutinei lor de dimineață poate merge mult spre evitarea cavităților. Dentistul sau igienistul copilului tău își va lua cu plăcere timp pentru a arăta cum să perieze și să aloce eficient pentru a proteja emailul dinților, gingiile și dinții.

Mențineți prânzurile mici în zahăr

Este puțin probabil ca copilul tău să se spele pe dinți în timpul școlii. Așadar, veți dori să vă asigurați că gustările și băuturile zaharoase pentru prânzuri și gustări sunt menținute la minimum. Aceasta include cutii de sucuri, fructe uscate și băuturi sportive. În schimb, alegeți alimente și băuturi prietenoase pentru dinți, cum ar fi legume crude, cereale integrale și lapte.

Păstrați după gustări de școală sănătoase

După o zi provocatoare la școală, copiii vor, în mod natural, să ajungă la ceva dulce când ajung acasă. În loc să furnizeze un cookie sau o cutie de sodă, oferiți alternative mai sănătoase, cum ar fi fructe proaspete sau nuci. Fiți în special conștienți de alimentele lipicioase, cum ar fi rulourile de fructe și bomboanele mestecate care nu pot fi spălate cu ușurință cu o băutură sau salivă.

Stres înainte de culcare periaj și ață

Fapte conexe despre Covid19

În special la începutul anului școlar, copiii pot fi epuizați până la sfârșitul zilei. Cu toate acestea, este esențial să vă garantați că încă se perie două minute și ață înainte de culcare. Aceasta pune bazele unei îngrijiri orale bune care poate dura o viață.

Când considerați că 18,6 la sută dintre copiii cu vârste cuprinse între 5 și 19 ani au cavități netratate (carii dentare), nu are sens decât să încorporați câteva tehnici inteligente la începutul anului școlar pentru a -și proteja dinții de la descompunere.

Link către această postare: 5 înapoi la sugestii stomatologice școlare pentru a evita cavitățile

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune