Cum să puneți gemenii nou -născuți într -o înveliș Moby. un fel de.

Nu am de obicei răbdare pentru videoclipuri lungi pe web, dar acest lucru m -a gâdilat pentru că reprezintă un moment atât de amuzant în timp.

În primul rând, deși acest nou tată abia știe ce face, s -a simțit obligat să facă un videoclip „Cum să” pentru a -și arăta abilitatea. Din nou, el nu este un maestru al acestei abilități și este evident în videoclip.

În continuare, probabil că nu a dormit de câteva săptămâni. Pariez că îi va plăcea să privească înapoi la asta cu un „O, Dumnezeule, amintiți -vă când s -au născut gemenii și am fost nebuni epuizați?”

Și, în sfârșit, modul în care vorbește cu mama sa, care este în afara camerei, dar care îl ajută clar, este perfect. Îmi amintește că, chiar și atunci când o mamă a petrecut ani de zile îngrijindu -te, balansându -te, ștergându -ți fundul, trimitând tot felul de lucruri frumoase pentru camera de dormitor, primul tău apartament, pentru soția ta însărcinată, apoi vine să -ți ștergi propria ta Butts pentru copii pentru tine, probabil că vei crede în continuare că este enervantă. Dar vei spune: „Mamă, mamă, mamă, urmărește -mă să -mi pun bebelușii într -o înveliș Moby. Nu sunt uimitor? Mamă? Mamă, te uiți? Ar trebui să pun asta pe internet? Mamă? Sunt atât de bun la asta, nu mamă? ”

Și ea va spune: „Da, dragă. Tu esti. Permiteți -mi să țin acei bebeluși pentru dvs., astfel încât să puteți pune videoclipul pe internet. ”

Cu stimă, însă, apreciez disponibilitatea lui Brian de a arăta cum funcționează cu adevărat. Că ar putea necesita câteva preluări, un set suplimentar de brațe și poate chiar motivația de a -l urmări pe Internet să te urmărească să încerci ceva la fel de curajos ca să pui nou -născuți gemeni într -o înveliș Moby.

Postări înrudite: Galeria foto Twins Week

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *