Cum să aduci cartea Great pentru copii nu o cutie la viață în spațiul tău de locuit

Cartea creativă a copiilor nu este o cutie de Antoinette Portissâ are o locație specială în inima mea, deoarece este primul titlu de carte pe care l -ar putea verifica copilul meu mie.

Stilul cărții este punctul de vedere al tânărului iepuraș cu care se joacă cutia cu care se joacă este „nu o cutie”, totuși mai degrabă o navă de rachetă, un munte sau zgârie -nori.

(Nu este o cutie. Este un robot!)

Nu găsiți o cutie pe Amazon.

Când am văzut imagini cu copilul meu de amic Patti fiind prezentate pentru a nu face o cutie la un eveniment de librărie, am crezut că a apărut ca o distracție ușor de exagerată pentru copii mici. În plus, dacă aveți noroc, când introduceți caseta copilului dvs., el va gravita să se joace cu ea pe cont propriu, precum și să vă ofere 14 secunde de pace în fiecare zi.

Patti mi -a spus că, la librărie, „au pus o mulțime de cutii într -o linie, precum și un tânăr așezat în fiecare, apoi s -au prefăcut că călăreau un tren, într -un avion, navă de rachetă etc.”

Sărbătoarea casetei cineva? Editorul sugerează că oamenii BYOB (care îți aduce propria cutie) la o petrecere a copilului mic.

Nu în găzduire? În aer liber, prietenii mei. Stabiliți -vă sărbătoarea cutiei în parc, precum și toată lumea care trece pe lângă ei vor crede că sunteți o mamă Pinterest în general. Sper că nimeni nu -ți scutură anvelopele.

Găsiți cartea de urmărire nu un stick pe Amazon.

Fotografii de Patti Lew

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *