Încetează transpirațiile de noapte menopauză cu fanul patului

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Transpirația noaptea este extrem de tipică în rândul femeilor care merg cu menopauză. Transpirațiile de noapte sunt unul dintre cei mai tipici tovarăși ai menopauzei, care în mod normal începe la sfârșitul anilor 40 până la începutul anilor 50. Studiile științifice sugerează că 75% dintre femeile menopauză se confruntă cu transpirații nocturne.

Transpirațiile de noapte de menopauză pot fi frustrante, incomode, precum și, de asemenea, deranjează somnul partenerului. Femeile care suferă de menopauză pot fi ademenite pentru a opri aerul condiționat, precum și a da lovitura de pe patul lor noaptea. De asemenea, s -ar putea să ajungă să fie neliniștiți, precum și să -și țină partenerul.

Kurt Tompkins a inventat acest sistem revoluționar de răcire personală care ajută să elimine transpirația de noapte menopauză. Bedfan -ul este un gadget simplu care conectează la fel de mult ca capătul patului tău, precum și suflă aerul excelent pe corpul tău. Bedfanul vă va ajuta să vă reduceți costurile de energie, să rămâneți minunat noaptea, precum și să vă ajutați partenerul să obțineți un somn mult mai bun.

Alăturați -vă comunității sănătoase de mame

Link către această postare: Încetează transpirațiile de noapte cu menopauză cu fanul patului < /a>

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *