Ce să obsedezi când te aștepți?

Când am aflat că sunt însărcinată pentru prima dată, am fost în mijlocul Swakopmund Namibia. Tocmai am făcut pipi pe un băț într-un hostel-mediu și țineam mâna cu soțul meu nou-născut (după pipi!). Eram un bajillion de mile de prieteni și familie care mă puteau mângâia și tot ce puteam să mă gândesc erau două lucruri:

Trebuie să -l sune pe Whitney – va ști ce să facă. Ea urmează să aibă primul ei copil și știe despre ce este vorba.

Trebuie să cumpăr la ce să mă aștept – este singura carte despre care am auzit până la acel moment și, cu siguranță, îmi va spune ce urmează să se întâmple.

Câteva zile mai târziu, am reușit să -l sun pe Whitney. Ea termina munca înainte de concediul de maternitate și, în mod surprinzător, nu avea prea multe sfaturi pentru prietenul ei nebun care călătorește în lume fără o casă, un loc de muncă sau o asigurare. Dar ea a împărtășit secretul nostru interesant și asta a fost suficient.

În ceea ce privește acea carte … Am pieptănat Swakopmund, apoi Greater Namibia, apoi Jo’Burg și Greater S. Africa, dar nu am putut găsi la ce să se aștepte nicăieri! Am cumpărat alte cărți amuzante care nu sunt publicate de stat care m -au speriat departe de tocat (carne măcinată), dar nu atât de prost la ce să vă așteptați la carte! Până la ultima librărie pe care am verificat -o în Capetown l -a avut (bineînțeles că a fost ultima pentru că nu am continuat să mă uit, dar am fost și la sfârșitul frânghiei hormonale și proaspete din idei).

Faceți -vă o favoare și nu cumpărați această carte. Adevărata mea recomandare este să vă cumpărați sarcina săptămâna de săptămână sau să fiți mulțumiți de sfaturile medicului dumneavoastră și de ce vă spun e -mailurile BabyCenter.

Sarcina dvs. săptămâna de săptămână este o resursă excelentă pentru puii însărcinați rookie

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *