Pentru a încerca: Link -uri de afiliere de la ThinX din perioada Thinx

de mai jos.

Economisiți 10 USD când încercați lenjerie subțire a perioadei de vedere>

Perioada revoluționară, subțire, subțire?

Să începem la început. Ați auzit deja despre lenjeria de absorbție a perioadei ThinX pentru oamenii menstruați? Subțire subțire folosesc o tehnologie specială de lenjerie pentru a absorbi sângele din perioada dvs. și pentru a vă menține uscat. Folosiți -l în loc de sau pentru a face backup, un tampon. Presupun că, dacă nu le -ați încercat încă, s -ar putea să vă faceți griji că sunt brute sau credeți că sunt prea scumpe, deoarece acestea au fost cele mai importante preocupări ale mele. După ce am auzit recomandările mai multor prieteni, am ales să le încerc oricum. Pentru a fi sigur despre opiniile mele puternice, le -am evaluat de aproximativ un an. Welp, sunt aici pentru a spune asta, puteți crede că promisiunea: ThinX poate face backup sau înlocui tampoane, tampoane sau alte lucruri (dacă sunteți în asta), în funcție de fluxul dvs. Dacă le utilizați în mod regulat, acești 20-30 de dolari de 30 de dolari vă pot economisi bani.

ThinX arată complet normal, dar funcționează ca magia/știința pentru a evita scurgerile și alte jenări. Le port la fel ca lenjeria obișnuită, cu excepția faptului că mă clătesc mereu la capătul purtării și le arunc în rufe sau la chiuveta de lucru. Folosesc o geantă de lenjerie pentru a le separa, așa că îmi amintesc să le atârn uscat, dar altfel, le spăl ca – și cu – totul altfel.

Prietena mea îmi spune că, din cauza DIU, fluxul ei este atât de ușor, nu vrea să se deranjeze cu tampoane, dar are totuși nevoie de protecție minoră, așa că lenjeria de timp este răspunsul la rugăciunile ei ecologice.

PROTIP: Păstrați -le în sertarul toaletei.

Pentru că sunt un adevărat investigator, am încercat alternative la ThinX

Deoarece sunt minuțios, am încercat și versiunile generice din afara brandului Amazon. Fără a fi prea grafic, s -au strecurat când am mers și m -au făcut să mă simt ca și cum aș purta o geantă de gunoi. F asta. Le -am aruncat după două încercări, ceea ce nu a fost nici o afacere. În timp ce vă încurajez să salvați câțiva dolari, în esență, fac furie să-l fac pe toate celelalte mărci.

Există o garanție completă de 60 de zile de returnare a banilor. Și cuponul nostru de reducere vă economisește 10 dolari, așa că cred că ar trebui să le oferiți un drum și să vă formați propriile opinii puternice.

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că lenjeria perioada reutilizabilă este brută, videoclipul de mai jos ar putea răspunde la întrebările dvs.

Ce altceva mai vrei să știi? Voi încerca să trec prin tabu -ul perioadei și să răspund la tot ceea ce cereți.

Legături de afiliere de mai sus, astfel încât să putem câștiga mult mai multe neasculități; Și economisiți 10 USD.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *