Nu toate tratamentele sunt făcute din ciocolată

acum câțiva ani, am avut un copil de vârstă preșcolară a unui prieten la cină. Celălalt copil a întrebat: „Aveți vreun tip de tratamente?” La fel ca și Milo a răspuns, „Să te ai aici este un deliciu pentru noi.” Tânărul rău a dorit doar desertul.

Deși îmi plac mușcăturile mele de la mijlocul după-amiezii de ciocolată neagră, cred că sunt delicioase delicioase care sunt distractive pentru mine, fără toate caloriile gustoase. Iată câteva concepte care nu au nevoie de mine pentru a -mi curăța dinții. Vă rugăm să împărtășiți și câteva dintre ale voastre!

Mergeți la o scurtă plimbare cu bicicleta. Bebelușii uriași pot călători.

Păstrați un jurnal de recunoștință. Fără timp pentru hârtie? Ați înțeles că există o aplicație pentru asta? Tocmai am început unul pe iPhone.

Squish The Play-Doh. De asemenea, s -ar putea să faceți ceva mult mai matur, cum ar fi pictura sau olăria, cu toate acestea descopăr Doh mult mai ușor disponibil.

Dă -i cuiva o coajă.

Fii un vacanță pentru ziua respectivă. Nu aveți toată ziua? Uită -te în jur, precum și observă ceva nou.

Respiră adânc. 5, precum și 5. Este aproape meditația!

Suna un prieten. Îmi plac check-in-urile din timpul zilei cu colegii mei mămici în concediu de sarcină.

Planificați -vă următoarea noapte de mame.

Sorbiți niște ceai din plante. Nu veți reuși să vă amintiți că doriți acea ciocolată.

Cumpără ceva pentru tine. Aceasta ar putea fi o rochie de la Anthropologie sau o rufe de la magazinul de medicamente. Îmi place să caut culoarul de coafură la Target.

Credit în cazul în care scorul de credit este datorat:

Listarea de astăzi a fost influențată de prietenul meu, Marnie, care mi-a trimis o listă de 50 de concepte de auto-hrănire pe care le-a personalizat dintr-o listă de la antrenorul Boston Health and Wellness, Christi Lehnerâ

De asemenea, am co-scris o carte fantastică numită manualul mamei rookie: 250 de lucruri de făcut cu (și fără!) Copilul tău; Cartea respectivă vă poate oferi mult mai multe idei.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *