A avea propriul prenume este o problemă imaginară

în timp ce înțeleg mândria familiei pe care unii ar putea să o simtă atunci când se referă la ei înșiși ca „The Lees” sau „The Browns”, nu am fost convins că schimbarea numelui cuiva A se potrivi cu cel al soțului ei este important. Nu l -am schimbat pe al meu, iar copiii mei au numele soțului meu. (Copilul meu are numele meu ca mijloc.)

Când m -am întâlnit cu soțul meu, nu am fantazat niciodată că prenumele lui va deveni într -o zi a mea. Nu cred că nici el a făcut -o, pentru că nu mi -a sugerat niciodată să încep să mă numesc altceva. Aproximativ jumătate prietenii mei au menținut numele de familie cu care s -au născut după căsătorie. Tradiția schimbării numelui nu este pur și simplu una pe care am fost interesată să o continui și, din fericire, nu există nicio politică care să spună că trebuie.

Am auzit că oamenii spun că doreau același nume de familie ca și copiii lor, astfel încât atunci când sunt la școală, nu există nicio problemă. Acum că am un prim grad, pot spune cu autoritate că nu există o astfel de problemă.

Există întotdeauna un spațiu pe formular pentru numele și prenumele tuturor celor din familia noastră. Când fac programări pentru copiii mei, le folosesc numele pentru ei, la fel cum aș face dacă al meu s -ar întâmpla să fie la fel. Când primim bilete de avion, suntem așezați împreună, deoarece cumpărarea este pe același card de scoruri de credit. Nu mi s-a cerut niciodată să-mi verific relația cu copiii mei într-o manieră ieșită din cauza numelui meu.

Așa că, în timp ce am sacrificat oportunitatea de a cumpăra o etichetă de adresă de întoarcere cu monograma familiei noastre, nu au existat momente în timpul părinților în care am simțit că alegerea mea a fost una proastă.

Copiii tăi au numele tău de familie? Dacă nu, este o problemă?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *