Experiența distractivă îi învață pe copii despre sistemul digestiv

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Dr. Heather Manley, un medic naturopat autorizat în Precizia Hawaii a pus la cale acest manual de experiență minunat, precum și CD -ul audio despre două surori, Merrin, precum și Pearl, care călătoresc cu sistemul digestiv al fratelui lor pentru a scoate un cent care El a înghițit. Detectivii corpului uman sunt concepute pentru părinții de școlarizare, gospodării, precum și instructori ca instrument pentru a -i învăța pe tinerii lor despre știință, precum și despre corpul uman.

Prima carte din serie, The Lucky Escape, vine total cu autocolante, precum și activități distractive pentru tineri cu vârste cuprinse între 6-12 ani. Copilul tău se va distra în timp ce va descoperi despre sistemul digestiv, precum și exact cum funcționează.

De asemenea, cartea de lucru are informații utile despre alegerile alimentare sănătoase. Dr. Manley încurajează copiii să mănânce o gamă vibrantă de alimente. De asemenea, ea explică ce face fiecare culoare pentru sănătatea ta. De exemplu, „alimentele roșii susțin sistemul imunitar, vă protejează creierul, precum și sunt antiinflamatorii”.

Copiii mei le -a plăcut povestea, precum și cartea este, de asemenea, o mare distracție, precum și învață despre sistemul digestiv, precum și despre mâncarea corectă. Aștept cu nerăbdare să ascult mai multe aventuri inovatoare în această serie.

Puteți câștiga propria copie a The Lucky Etaway, respectând Dr. Manley pe Twitter sau ajunge să fie fan al detectivilor de corp uman pe Facebook, precum și să lăsați un comentariu chiar aici la Healthy Moms. Trebuie să ajungeți să fiți un fan Facebook sau să vă conformați cu ea pe Twitter.

Pentru înregistrări suplimentare:

Urmărește -mă pe Twitter

Abonați -vă la mame sănătoase

Urmați acest blog cu Google Buddy Connect

Digg acest concurs

Tweet acest concurs

Împiedică concursul

Înrudite trei metode gustoase pentru a pregăti legume pentru meniul tău de toamnă

E Trimiteți linkul către site -ul nostru sau acest concurs către un amic (asigurați -vă

Urmariți-ne pe Facebook

Prinde butonul nostru pentru site -ul tău.

Alăturați -vă comunității noastre de broaște de blog

Adăugați mame sănătoase la blogroll -ul vostru.

Blog despre acest concurs. Asigurați -vă că includeți un link înapoi.

Pentru fiecare intrare, inclusiv intrări suplimentare, vă rugăm să lăsați un comentariu separat. Câștigătorii vor fi selectați la întâmplare din comentarii, precum și e -mailuri pe care le primesc. Concursul se încheie pe 9 noiembrie 2009 la Midnight PST.

Alăturați

Link către această postare: Experiența distractivă îi învață pe copii despre sistemul digestiv < /a>

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *