Capturați colțurile casei tale

Mama mea reală bună prietenă, precum și bloggerul priceput, Jackie, m-au făcut conștient de grupul Flickr The Corners of My Home. (Jackie are o casă frumoasă, apropo, dacă nu ați văzut -o deja.)

Așa că am ales să mănânc propriul meu alimente de câine, precum și o activitate de mame rookie, făcând câteva fotografii din casa mea astăzi. Ceea ce mi-am dat seama rapid este că colțurile sunt, în mod normal, zonele de stocare a dezordărilor din casa mea, cu jucării îngrămădite înalte, electronice, precum și cabluri înfășurate unul în jurul celuilalt, precum și hârtii care nu mai trăiesc nicăieri. Suspin.

Deci, care este diferența dintre aceste imagini, precum și orice tip de altele pe care le -ați luat deja în casa dvs.? Acestea nu au animale sau oameni. Nepermis! Doar lucruri – lucrurile tale, stilul tău sau lipsa ta.

Bine, să aruncăm o privire:

Această bancă se află în intrarea noastră. Ne stochează pantofii.

Acest design de legătură de hârtie a fost influențat de o publicație anterioară, precum și de modele rămase de la ziua de naștere a 4 iulie a lui Scarlett.

Camera de zi: acest scaun este unul dintre o pereche care ne -a fost achiziționată de la eBay de mama mea. Perna este din Ikea, precum și covorul fuzzy este din West Elm. Cordul de pe podea este legat de laptop din care tastez în prezent.

Ok, rândul tău. Trimiteți ceva la Flickr, adăugați -l în colțurile grupului meu de casă, precum și etichetați -l „Rookiemoms”. precum și lipiți orice tip de adrese URL aici!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *