Miercuri fără cuvinte | Dong Quai

Partajarea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Dong Quai, unul dintre cele mai importante dintre plantele tonice chinezești, este utilizat ca un tonic de sânge hrănitor și pentru a susține ciclul menstrual. Dong Quai a fost utilizat de secole de către vindecătorii asiatici pentru a sprijini echilibrul hormonilor feminini și pentru a promova sănătatea și sănătatea hormonală în timpul menopauzei și perimenopauzei. Mai recent, studiul de cercetare științifică a verificat eficacitatea acestei plante tonice.

Totul despre echilibru

Hormonii joacă o funcție vitală în sănătatea și bunăstarea fiecărei femei. În fiecare lună, sunt produse hormonii feminini și progesteronul. Raportul dintre acești doi hormoni, pe lângă cantitățile create de corp, poate varia de -a lungul ciclului menstrual … pe lângă perimenopauză și menopauză.

Acest lucru este complet normal și va duce la modificări diferite în ceea ce privește creșterea stării de spirit, a pielii și a părului, pe lângă menstruația în sine. Unul dintre hormonii majori care afectează creierul, hormonul care eliberează gonadotrofina, modifică funcționarea hipotalamusului-care la rândul său are un impact asupra glandei hipofizare, care apoi afectează ovarele, tuburile uterine și uterul.

Femeile de toate vârstele pot experimenta schimbări hormonale, în mod obișnuit cu simptomele care ajung să fie evidente la sfârșitul anilor 20 cu patruzeci de ani. Multe femei prezintă, de asemenea, simptome ale schimbării hormonale în timpul ciclului premenstrual.

Modul natural

Echilibrul hormonal în timpul vieții unei femei poate fi influențat de o serie de factori precum nutriția, dieta, stilul de viață, exercițiile fizice, stresul, emoțiile, vârsta și ovulația.

Remediile naturale au, de asemenea, o istorie lungă de utilizare în promovarea sănătății reproductive și a sănătății și a echilibrului hormonal – ajutând femeile de -a lungul veacurilor să rămână sănătoase înainte și în timpul ciclului menstrual, pe lângă perimenopauză și menopauză, fără efecte secundare nedorite. (Burke BE, Olson Rd. Cusack Bj. „Randomizat, gestionat de fitoestrogen în tratamentul profilactic al migrenei menstruale.” Biomed.Pharmacother. 2002; 56 (6): 283-288.)

Înrudite 5 metode simple pentru a face un spațiu mai liniștitor

Puteți achiziționa acest supliment natural de la mamele sănătoase de pe internet pentru 16,50 USD.

Discutați acest lucru pe forumul nostru

Link către această postare: miercuri fără cuvinte | Dong quai

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *