Tutorial: Exact cum să fac fundul de pijama relaxant

până dimineața de Crăciun, cei doi kiddos uriași aveau fundul de flanelă de flanelă potrivită, așa că aș dori să afirm „Booyah!” sau „misiune îndeplinită”, în funcție de dacă am o dispoziție elegantă (Rip Stuart Scott) sau o dispoziție politică geeky. Cu toate acestea, aș minti dacă nu am mărturisit că au fost câteva sughițe de -a lungul metodei acestei victorii.

Înțeleg exact cum să fac fundul PJ, motiv pentru care, atunci când i -am plâns că nu am putut descoperi potrivirea PJ -urilor gospodărești la un preț accesibil, a fost nevoie de Wendy doar câteva minute pentru a mă convinge să le coaseze singur. Adică, serios Pajamagrame, wtf. 219 USD pentru gospodăria mea de patru? Nu anul acesta.

Am descoperit exact ceea ce încercam să găsesc la uriașul meu magazin de materiale: roșu standard, precum și carouri alb într -un flanel moale.

Mi -am stabilit intenția de a face patru perechi de funduri PJ – una pentru fiecare membru al gospodăriei mele – și am obținut ceea ce părea o țesătură suficientă. (Spoiler: A fost cu adevărat destul de aproape, dar nu exact.)

Sfat Pro: Aduceți o pereche de pantaloni în dimensiunea fiecărui membru al gospodăriei, precum și determinați-vă cu mâinile, precum și cu globurile oculare, nu cu materiile de matematică mentală.

Cum să faci funduri de pijama

Aveți nevoie de un producător de cusături pentru acest lucru. Dacă vă gândiți: „Sunt o doamnă contemporană cu un iPhone, doamnă. Ce utilizare aș avea pentru o mașină de cusut? ” Ei bine, te aud. Trebuie să deschideți aplicația de cumpărare Amazon pe acel iPhone elegant, doamna Modern, precum și să vă cumpărați câteva funduri relaxante PJ. Terminat.

Dacă vă place să faceți lucrurile pe calea dificilă, consultați.

Materiale necesare:

Aproximativ o gazon de material pentru un copil; Două pentru un adult, precum și undeva între ele pentru copii.

Un producător de cusături de lucru, precum și know-how-ul pentru a-l îndrepta

1/2 gazon de elastic

Fir

Foarfece

Fier

Prezentare generală: veți tăia două bucăți de materiale care sunt în formă de acest lucru, custându -le împreună, precum și apoi să produceți o bandă de talie, precum și să strângeți picioarele.

Este cel mai simplu să tăiați o formă simetrică dacă aveți materialul pliat în jumătate. Locație Unele funduri PJ sau pantaloni de pulover care se potrivesc în prezent, în timp ce se pliază pentru a se asigura că crotch -ul se lipește, deasupra materialului dvs. pentru a fi utilizat ca ghid.

Tăiați mult mai mult decât alocația tipică de cusătură – oferiți -vă lățimea suplimentară cu care să lucrați. Amintiți -vă, pantalonii pe care îi măsurați au deja inserat elastic. Baggy este confortabil. Nu doriți ca PJ-urile care să vă oprească să vă așezați cu picioarele încrucișate.

Dă -ți o înălțime suplimentară atunci când tai. Veți plia peste secțiunea intermediară pentru a face o carcasă pentru elastic, precum și pentru a ridica fundul pantalonilor pentru a coase un tiv.

Când aveți două piese similare – care vor fi stânga, precum și picioarele ideale ale fundurilor tale de pijamale – sunteți pregătiți să fixați.

Se fixează cele două bucăți, părțile ideale ale materialului unul împotriva celuilalt, pentru a se asigura că nu se alunecă.

Vom face șapte seturi de cusături de rulare. Sunteţi gata? Am făcut câteva poze, precum și videoclipuri pentru a vă ajuta.

1â și 2. Coaseți de -a lungul bucatei rotunjite din fiecare parte a materialului dvs. 1 este partea stângă; 2 este latura ideală. Apoi, reorientează materialul aproape că trebuie să te asiguri că ceea ce a fost partea din față, precum și spatele locului de muncă este acum stânga, precum și dreapta. Nu depind cu adevărat de faptul că veți înțelege ce vreau să spun, așa că am făcut un videoclip pentru a vă arăta.

3. Următorul set de cusături sunt pentru insem. Prindeți inseamul, precum și coaseți un picior de pantaloni, cu cruce, precum și pe celălalt picior al pantalonilor.

4. Acum, când aveți o îmbrăcăminte în formă de pantalon, încercați-l pe corpul pe care încercați să-l încadrați. A fost mai degrabă o surpriză neplăcută că pantalonii pe care i -am tăiat pentru mine în acest Crăciun nu mi -au fost în formă de șolduri. Deși mă hotărâsem împotriva unei perechi de funduri PJ, vreau să spun că nu am dat socoteală pentru metodă, secțiunea elastică a făcut ca partea cea mai completă a fundului să se plieze într -o siluetă mult mai îngustă decât corpul unei femei mari. Am așteptat două zile pentru un miracol de Crăciun care să -mi facă aceste gemuri în formă de mine, cu toate acestea, când niciunul nu a sosit, pe 23 decembrie, am transformat -o pe mama, precum și pe fundul lui PJ al lui Daddy în eșarfe. Booyah?

Dacă vă simțiți grozav în ceea ce privește potrivirea, treceți peste secțiunea intermediară, precum și fierbeți -l. Asigurați -vă că vă întoarceți suficient material pentru a putea să vă alunecați elasticul în lățimea carcasei. Coaseți de -a lungul vârfului pliului, cât mai aproape de margine, pentru a produce un aspect completat. Dacă există un nume pentru acest lucru, nu îl înțeleg, precum și este într -adevăr opțional.

5. Acum coaseți marginea de jos a carcasei elastice, cu toate acestea, lăsați zona – poate doi centimetri – pentru a introduce elasticul. Cu alte cuvinte, nu coaseți toată metoda; Opriți -vă înainte de a ajunge la locația de unde ați început. Determinați o bucată de elastică care va satisface în jurul secțiunii intermediare a corpului pentru care faceți aceste gemuri de flanelă. Conectați un știft de securitate la o parte a elasticului pentru a vă asigura căîl poate fileita cu carcasa. Când ați obținut pinul toată metoda, fixați -l până la capătul gratuit al elasticului pentru a ține locația pentru a coase. Coaseți capetele elasticului împreună și eliminați știftul. Acum închideți carcasa.

6, precum și 7. Tăie marginea de jos a fiecărui picior al pantalonilor.

Ai terminat! Acum devine confortabil.

Puteți utiliza această aceeași tehnică pentru a face pantaloni de păpuși potriviți. Moș Crăciun a făcut o pereche mică pentru păpușa femeii americane a lui Scarlett, precum și nu s -a deranjat să le atingă!

Pentru a vedea exact cum poate fi reglat un tricou în pantaloni pentru un copil sau un copil mic (nu este necesar de fund) a verificat acest post.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *