Dacă oferiți unei mămici un Martini … Evaluarea cărților

nu sunt atât de mult o mamă martini, cu toate acestea, subtitrarea acestei cărți trebuie să vă ofere un concept destul de grozav de ce am crezut că mi -ar plăcea: „100 de metode Pentru a descoperi 10 minute fericite pentru tine ” – este destul de fantastic! Pe lângă faptul că este destul de aproape de propria noastră abordare de a ajuta mămicile rookie, ajung până în primul an al maternității, prin a ne distra mult mai mult.

Deci, cel mai probabil ați ghicit, îmi place această carte. Mă bucur un pic mai mult de zece minute de „Me Time” pentru a inhala cartea, precum și a face rave despre ea, în timp ce un copil se aruncă, precum și celălalt își urmărește tatăl în jurul curții.

Dacă oferiți o mami un martini … este scris în piese cu dimensiuni de mușcătură, astfel încât să puteți ridica cartea ori de câte ori aveți nevoie de un concept distractiv timp de 10 minute de timp în jos. Activitățile pe care vreau să le încerc includ costuri de 10 minute în boxul meu în stil Wii, răcind pe un scaun de club de sănătate la mall, flirtând greu cu un barista anonim, precum și obțin un masaj pentru picioare.

Autorii Lyss Stern, precum și Julie Klappas, împărtășesc mult mai multe concepte creative pentru a da înapoi, precum și a se strecura în după-amiaza Pick-Me-up pentru un pic sau fără bani. La fel ca și exact cât de amuzant este acest titlu? Orice persoană familiarizată cu dacă furnizați un mouse, o serie de cookie -uri trebuie să râdă deja, da?

De asemenea, voi prezenta câteva dintre activitățile de la Iygamam (cu autorizație de la Lyss) în următoarele două săptămâni.

—-
Lyss de la Divamoms.com mi -a trimis o copie la check out în schimbul manualului nostru de mamă rookie, care sper că îi place. Mulțumesc Lyss!

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *