De la asistență pentru adulți la psihoterapie: Ce înseamnă de fapt îngrijirea socială?

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Îngrijirea socială are o istorie bogată, în special în Marea Britanie. Acesta a derivat din legi pentru a -i proteja pe cei săraci care au fost adoptați în secolul al XVII -lea, dar astăzi îngrijirea socială a crescut pentru a lua numeroase semnificații diferite.

Asociația australiană a asistenților sociali vine cu un rezumat foarte bun al ceea ce înseamnă îngrijirea socială: „Structuri pentru a aborda provocările vieții și a spori bunăstarea.”

Dar ce forme iau acestea? Să o descompunem. Posibil cele mai vechi forme de îngrijire socială sunt organizațiile comunitare și lucrătorii grupurilor sociale. Acestea sunt organisme care se concentrează pe lucrul și îmbunătățirea situațiilor unei întregi comunități sau a unui anumit grup din cadrul unei comunități. Acest lucru se realizează adesea prin lucrări de informare, programe de educație și distribuirea de materiale benefice, cum ar fi alimente, medicamente sau echipamente educaționale. Copiii, grupurile minoritare sau grupurile care prezintă riscuri sunt adesea punctul central al acestor programe.

O ramură a muncii de grup care este în creștere este terapia recreativă, care folosește o serie de implicate, cum ar fi drama, sport și alte activități de grup pentru a ajuta indivizii să facă față situațiilor de viață socială. Beneficiile sănătoase cunoscute ale recreerii îl fac, de asemenea, o zonă țintă pentru asistenții sociali.

Potrivit Colegiului de Sănătate Publică a Universității Temple, cu sediul în SUA: „Recrearea terapeutică este o ocupație care ocupă jocul și recreerea foarte în serios. Este o profesie recunoscută legată de sănătate, angajată să promoveze legătura dintre implicarea sănătății și recreerii. ”
Apoi, există terapie concentrată individual, cum ar fi psihoterapia și terapia comportamentală. Această practică împrumută foarte mult de la psihologia socială, care privește modul în care indivizii sau grupurile sunt influențate de alți indivizi sau grupuri. Atunci când este prezentă o conotație negativă, profesioniștii din îngrijirea socială pot căuta să abordeze acest lucru și să afle cauza principală. Așa cum a fost pus de Tutor de Psihologie Universității din Manchester (BSC), Saul McLeod: „Psihologia socială este despre înțelegerea comportamentului individual într -un context social.”

Jeleu regal înrudit include proteine ​​și nutrienți distincți

Grupul și individul se suprapun în numeroase moduri. De exemplu, un asistent social ar putea ajuta o serie de oameni în vârstă să își desfășoare rutinele zilnice individual, dar în acest sens, ajută demografia persoanelor în vârstă în ansamblu.

Pe măsură ce numărul de metode terapeutice crește, modul în care se livrează îngrijirea socială va crește, fără îndoială, cu ele. Dar pur și simplu spus, rolurile de muncă în îngrijirea socială sunt centrate în jurul organizațiilor care încearcă să ajute susceptibilii în societate, fie că sunt contestați de problemele financiare, fizice de sănătate, sănătate mintală sau excludere socială. Pentru mult mai multe informații, vizitați acest site web.

Link către această postare: din asistență pentru adulți la psihoterapie: Ce înseamnă de fapt îngrijirea socială?

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *