Alăturați -vă grupului unei mame

Heather’s Mommies Group într -o drumeție

Nu putem sublinia suficient valoarea de a vă agăța cu alte femei care fac ceea ce faceți. Încântătoare, alăptare, încercarea de sticle, folosind transportatori din față, leagăne ”„ Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care le veți discuta. Există, de asemenea, problemele sensibile ale imaginii corporale, carierei și relațiilor.

Este destul de probabil ca dvs. și partenerul dvs. să vă confruntați cu părinții puțin altfel. Găsirea altor femei cu care poți împărtăși experiențele tale este importantă. Mai mult, este un motivator excepțional să te scoată din casă.

Ieșurile de grup ale mamei pot oferi o anumită structură săptămânii tale. Vă veți angaja să vă întâlniți marți dimineață la 10 dimineața și, prin Gosh, mai bine să fiți acolo, oricât de multe ori trebuie să vă schimbați tricoul înainte de a părăsi casa. Provocarea ta din această săptămână este să găsești un grup la care să participe.

Fiecare am fost într -un grup de sprijin al unei noi mame care s -a confruntat cu un facilitator care ne -a ajutat să ne ghidăm prin discuții de grup. Dacă nu aveți un facilitator, aici este sugestia noastră de bază pentru un format:

Întâlnește -te de două ori pe săptămână. Într -o zi este mult mai concentrată pe a vorbi și ar putea avea loc la casa cuiva sau la o zonă de picnic. A doua zi este o ieșire. Faceți viraj organizând ieșirea.

La începutul adunării dvs. de discuții, mergeți în jurul cercului și lăsați fiecare persoană să spună una „înaltă” și una „joasă” pentru săptămână.

Conectați -vă online pentru a facilita discuțiile pe parcursul săptămânii.

Variază -ți ieșirile. Utilizați acest site web pentru a vă inspira să încercați lucruri noi împreună.

Unii oameni să întrebe despre grupurile mamei: educatorul dvs. pentru naștere, un consultant la alăptare, o biserică sau o sinagogă, un instructor de clasă de yoga prenatală. Sau vizitați o resursă online pentru a găsi mămici în zona dvs., cum ar fi Meetup.com.

Știm că, în acest moment, orice alte femei pe care le vezi plimbându -se cu un cărucior arată ca o „mamă adevărată”, dar crede -ne – toată lumea învață și se luptă la locul de muncă. A fi o mami nouă este ca și cum ai fi un boboc la facultate. Oamenii care locuiesc pe holul tău sunt probabil să devină cei mai buni prieteni ai tăi, chiar dacă ai avut prea puțin în comun pentru a începe.

Găsiți câțiva străini ai căror bebeluși s -au născut în aceeași lună ca și pe ai tăi și să îi transforme în prieteni sau cel puțin însoțitori. Spune -ți poveștile de naștere în toate detaliile gory și nu vei mai rămâne nimic de ascuns de acești oameni. Aceasta este a treia noastră provocare săptămânală. Dacă finalizați această provocare, dați -vă o stea de aur și vă rugăm să ne anunțați cum merge.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *