Evaluează, admiră, fotografiază, precum și aruncă -ți pantofii

ieri în timp ce copilul meu dormea, am mers prin casă, precum și am adunat toți pantofii. Erau unele în dormitorul meu, altele în garderoba sălii, precum și unele sub birou, precum și masă în spațiu de luat masa. Le -am adus pe toate într -o singură zonă de îndepărtare, precum și le -am așezat într -o grilă. Obiectivul meu? Aruncați cele șase perechi de pantofi cele mai puțin preferate.

Configurarea rețelei a fost satisfăcătoare. Am putut vedea exact câți pantofi am în categoria Sneaker, clasificarea rochiei, precum și categoria de cizme. A fost o revelație, precum și mai degrabă o călătorie pe banda de memorie. Am ales cei mai răi pantofi din fiecare rând, precum și i -am mutat în grămada de aruncare. Apoi m -am străduit să găsesc cu alte două perechi pe care le pot face fără. Am două perechi de pantofi de alergare, precum și rareori alerg (am aruncat perechea cu cei mai mulți kilometri de pe ei).

Dragă cizme roz clunky (rândul din spate) cumpărat pe strada Haight: din păcate, sunt la fel de bătrân pentru tine. Îmi va fi dor de tine. Cu toate acestea, cel mai probabil nu este la fel de des.

Rezultatul pozitiv este că îmi modelez pantofii de a rămâne în containerele de depozitare existente, precum și mi -a fost amintită de niște pantofi excelenți de care uitasem.

Mărturisirea nr. 1: Când cealaltă jumătate a mea a primit casă la fel de bine ca i -am spus ce am făcut, el a declarat că am și niște încălțăminte în mașini și camioane.

Mărturisirea nr. 2: Am avut 34 de perechi de pantofi, precum și am numărat pantofii soțului meu pentru a mă asigura că nu sunt nebun la fel de bine, precum și el. Acum pot să mă gândesc să am o colecție de încălțăminte mai simplificată.

Mărturisirea nr. 3: Am făcut numeroase poze cu grila de pantofi. De asemenea, îmi codez culoarea cărțile.

Ce te opreste?

Intrare înrudită: Faceți boogie cu 27 de ani

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *