Învață -ți copilul despre forme

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Formele sunt peste tot! De la trifoi din curtea ta până la octogon pe semnul de oprire, formele sunt ceva ce probabil va vedea copilul tău în fiecare zi. Puteți ajuta copilul dvs. să aprecieze aceste obiective turistice, asigurându -vă că înțelege numele potrivit pentru fiecare formă, precum și poate determina rapid fiecare formă. De asemenea, descoperind pentru a desena fiecare formă pe care copilul tău va fi capabil să se dezvăluie clar cu desene. Din păcate, copiii mentori despre forme este distractiv, precum și simplu, deoarece formele sunt cu adevărat în jurul nostru! De exemplu, începe cu prima masă a zilei: micul dejun! Puteți tăia pâinea prăjită sau clătitele copilului într -o formă specifică, precum și să faceți această formă „forma zilei”. De exemplu, tăiați toastul copilului într -o inimă mare, precum și vorbiți despre formă în timp ce copilul dvs. mănâncă. Apoi, oferiți-i copilului tău o „scrisoare de dragoste” pe o bucată de hârtie în formă de inimă, compunând un pic „I Like You” sau „Cred că ești special” sau o frază mai distractivă. De asemenea, s -ar putea să -i oferiți copilului tău niște haine roz sau roșu pentru a purta și mai mult pentru a sărbători „Ziua inimii”.

Sau, căutați autocolante în anumite forme. Cercurile, precum și stelele, desigur, sunt simple de găsit. Cu toate acestea, magazinele de aprovizionare de birou sau magazinele de artizanat pot fi, de asemenea, resurse. Permiteți -vă copilului dvs. să producă un stil abstract folosind autocolante. Sugerați -vă copilului dvs. că utilizează o singură formă pe pagină pentru a evidenția această formă. Cursanții mei au încântat să folosească autocolantele pentru a acoperi conturul unei dimensiuni uriașe a formei pe care o studiau. Le -aș oferi o pagină cu un cerc, pătrat, dreptunghi sau o formă de stea care a umplut hârtia. Apoi ar folosi autocolantele pentru a -mi acoperi linia întunecată, făcând o formă elegantă cu autocolante. Le plăcea să „facă o stea cu stele” sau un „cerc cu cercuri”, de exemplu.

În cele din urmă, puteți utiliza câteva foi de lucru cu copilul dvs. Lăsați -vă copilul să stea la computer cu dvs., precum și să îndreptați către foile de lucru care îi atrag atenția. El ar putea să-i placă roțile, precum și gălbenușurile de ou pe o foaie de lucru Circle sau poate că bastoanele de gumă, precum și jocurile video de mână pe o foaie de lucru dreptunghi îi vor fermeca.

Pentru informații despre asistarea copilului dvs. să stabilească abilități esențiale de citire a școlii, consultați Renee la www.schoolsparks.com pentru un test de pregătire a grădiniței, precum și foi de lucru total gratuite pentru grădiniță.

Renee Abramovitz este o fostă preșcolar, precum și instructor de grădiniță, care s-a retras în 2008 pentru a fi „bunica cu normă întreagă” pentru cei patru nepoți minunați. Ea este pasionată de conceptul potrivit căruia toți părinții sunt primul copil, precum și mulți instructori esențiali, precum și se străduiește să ofere părinților instrumentele, precum și încrederea pe care le necesită să lucreze eficient cu copiii lor acasă. Renee împărtășește sugestii pentru lucrul cu copii mici la www.schoolsparks.com, unde oferă un test de pregătire pentru grădiniță complet gratuit pe care îl pot lua părinții pentru a evalua disponibilitatea copilului lor de a începe instituția plus sute pe numeroase fișe de grădiniță total gratuite pentru părinți pentru a utiliza în casă cu casa lor cu aceștia cu aceștia copii.

Link către această postare: Învață-ți copilul despre forme
Mindfulness înrudit pentru anxietatea din spate la școală

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *