Cum să curățați limba bebelușului pentru un zâmbet sănătos

, pare ciudat: curățarea limbii copilului, cu toate acestea, este unul dintre acele lucruri care trebuie să fie efectuate în cumpărare pentru ca copilul dvs. să aibă un zâmbet sănătos. Toți ne curățăm dinții în fiecare zi, așa că are sens să curățăm și gura copilului.

Când vă curățați limba pentru bebeluși?

Dacă sunteți ca o mulțime de oameni, cel mai probabil vă curățați dinții cel puțin când sau de două ori pe zi. Aceasta trebuie să fie o politică generală și pentru pruncul tău. Începerea unei mari rutine de igienă orală la o vârstă fragedă este esențială pentru a ajuta copilul tău să păstreze un stil de viață sănătos. Igiena orală se desfășoară frecvent paralel cu sănătatea generală a unei persoane, așa că trebuie să fiți sigur că aveți mare grijă de gura copilului.

Încercați să vă curățați gura pentru bebeluși atunci când au o dispoziție excelentă. Vrei ca cel să crească cu o mentalitate pozitivă despre igiena orală. Curățarea gurii trebuie să fie plăcută, nu doar o corvoadă. Dacă copilul tău se distrează dificil cu curățarea limbii lor, încearcă un sistem de recompense pentru a -i pune o rotire pozitivă.

Când vă curățați limba pentru bebeluși, precum și gura, leagănați -vă copilul, precum și faceți -i cât mai confortabil. Încercați să -l determinați pe copilul dvs. să deschidă gura pe cont propriu pentru a cumpăra. Încercați să -și periați obrazul sau să -i faceți să zâmbească. Dacă acest lucru nu funcționează, trageți cu atenție buza de jos, precum și introduceți degetul în gură. Asigurați -vă că nu puneți degetul la fel de departe în gură, precum și să le sufocați sau să le faceți să gag. Din nou, doriți ca acest lucru să fie un timp satisfăcător atât pentru dvs., cât și pentru copilul dvs.

Trebuie să începeți să vă periați limba pentru bebeluși cât mai curând posibil. Copilul tău pune o mulțime de lucruri în gură, așa că este crucial să -l păstrezi curat.

Cum să vă curățați limba pentru bebeluși

Așa cum am subliniat anterior, este crucial să începi o mare rutină de igienă orală cu copilul tău cât mai curând posibil. Având în vedere că o mulțime de sugari nu se nasc cu dinți, veți începe prin curățarea limbii copilului, a gingiilor, precum și a laturilor gurii.

Când începeți să vă curățați gura pentru bebeluși înainte de a avea dinți, curățarea gurii pentru bebeluși este destul de simplă. Utilizați o cârpă curată, umedă sau o bucată de tifon, locațiați -o peste deget, precum și apoi folosiți degetul pentru a vă curăța gura pentru bebeluși. Curățați -vă gingiile pentru bebeluși, mișcând ușor degetul într -o mișcare circulară. Această mișcare este exact la fel ca atunci când vă curățați propriii dinți. Pentru a -și curăța limba, trebuie doar să ștergeți limba cu curatul curat, precum și cu pânza de spălare umedă pentru a obține orice tip de lapte rezidual sau mâncare din limba lor. Curățați interiorul obrajilor în același mod.

Clătiți pânza de spălare, după cum este necesar, în timpul curățării pentru a vă asigura că nu mutați doar laptele, precum și mâncarea din jur. Utilizați o cârpă curată sau o bucată nouă de tifon de fiecare dată când vă curățați gura pentru bebeluși pentru a opri răspândirea germenilor, precum și a bacteriilor.

Când începeți să utilizați o periuță de dinți?

Potrivit HealthyChildren.org, o mulțime de sugari își vor primi primii dinți între șase, precum și douăsprezece luni. Până atunci, continuați să curățați gura copilului, precum și limba cu o cârpă curată. Când copilul tău înconjoară primul lor dinte, poți începe să folosești o periuță de dinți pentru sugari.

Am înțeles că sunteți cel mai probabil extatic să începeți să vă periați primul dinte al copilului dvs. cu o periuță de dinți (periuțele de dinți minuscule pentru sugari sunt doar adorabile), cu toate acestea, așteptați pe dintele copilului pentru a găsi toată metoda. Când copilul dvs. primește primul dinte, Poate fi neplăcut pentru ei. Oferiți dintelui, precum și gingiile mult timp pentru a găsi, precum și recuperarea dacă gingiile copilului dvs. ar fi inflamate. Dacă începeți să vă periați dintele bebelușului înainte ca gingiile lor să aibă posibilitatea să se recupereze, poate fi neplăcut pentru copilul dvs., precum și pentru a crește pentru a nu -i plăcea să -și periați dinții.

Tipuri de periuțe de dinți pentru sugari

Când sunteți pregătit să începeți să periați acei mici albi perlici, asigurați -vă că utilizați o periuță de dinți pentru sugari. Aceste periuțe de dinți sunt puțin atât de simple de pășit în gura copilului. De asemenea, puteți începe să utilizați o pastă de dinți pentru antrenament pentru sugari. Pregătirea pastă de dinți, în general, nu are fluor în ea, precum și nu este riscată dacă este înghițită. Asigurați -vă că verificați etichetele de pe pasta de dinți, precum și inspectați -vă cu medicul sau medicul stomatolog pediatric, mai întâi dacă aveți orice tip de întrebări.

Diferite tipuri de pastă de dinți pentru sugari

Potrivit guriihhealthy.org, puteți utiliza un pic de pastă de dinți cu fluor pentru copilul dvs. atunci când primul lor dinte vine. Trebuie să utilizați doar un bob de cantitate de orez, cu toate acestea acest bit poate împacheta un pumn. Dacă apa de la robinet nu are fluor în ea sau dacă sugarul dvs. bea doar apă îmbuteliată, trebuie să utilizați un pic de pastă de dinți cu fluor pentru ca copilul dvs. să oprească cariile dinților.

Păstrarea limbii copilului, gingiilor, precum și a gurii sunt o parte importantă a rutinei generale de igienă a bebelușului tău. MaSigur că curățați gura copilului dvs. în mod obișnuit pentru a opri cariile dinților, precum și pentru a ajuta să -și păstreze zâmbetul gumos, drăguț!

De asemenea, poate vă place:

Sindromul pentru copii mormăit- iată ce trebuie să știți

Câte lapte va avea nevoie de copilul meu? Un ghid pentru anul 1!

Mami, precum și clase de mine [6 tipuri pe care le va plăcea și copilul]

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *