Cine ți -a numit copilul?

Mă simt întotdeauna amuzant când oamenii întreabă de unde am primit numele Julian și trebuie să mărturisesc că soțul meu Ryan l -a propus și nu m -am putut gândi la nimic altceva care mi -a plăcut mai bine. Nici măcar nu eram atât de entuziasmat de nume, dar când sora mea mi -a trimis în mod independent o listă de nume pe care i -a plăcut și Julian era acolo, am fost influențată.

Baby Julian și bărbatul care l -a numit.

Am avut o listă de nume de bebeluși selectate de mine și de cei mai buni prieteni ai mei de pe buletinul meu de buletin din liceu. În facultate, colegii mei de cameră și cu mine ne -am obsedat de subiect și am postat listele noastre pe perete. Am fost șocat de lipsa mea de convingere pe această temă când a venit momentul să numesc un adevărat copil al meu.

La prima întâlnire a grupului meu de sprijin pentru noile mame, aka Mommies Group, ni s -a cerut să ne ocolem și să ne prezentăm și să împărtășim originea numelui copilului nostru. A fost un an electoral prezidențial, iar mama lui Baby Theo a explicat că au căutat nume prezidențiale ca o modalitate de a da o semnificație a numelui copilului lor. O altă mamă a ales „Paxton” pentru a onora noțiunea de „pace” în speranța că noua administrație ne va scoate din Irak. Mamele evreiești din cameră (cu excepția mea, evreul care nu este observator) au fost ghidate de primele inițiale ale rudei moarte pe care au căutat să le plătească.

Și ce am spus?

„Julian. Ne -a plăcut doar felul în care suna. Soțul meu a ales -o. ”

Șchiop.

Ce am vrut să spun: „De ce sunt singurul din 12 noi mămici care aveau o secțiune C? Suspin! Suspin! Toți ceilalți sunt mai buni decât mine! Alăptarea doare! Suspin! Suspin! Sunt atât de obosit! De ce sunteți cu toții atât de subțiri? Nu ai terminat de asemenea să fii însărcinată? ”

Whoops – aceasta este o altă poveste.

Sora mamei mele, Judy, care a fost o mulțime de mătușă excepțională, mentor și sora mai mare a mamei mele, a murit cu doar câțiva ani înainte. Aș fi putut pretinde că Julian a fost selectat pentru a o onora. Dar asta ar fi fost o minciună.

Deci vrem să știm – numele copilului dvs. are o origine de care sunteți mândri? Sau a fost o alegere superficială ca a mea? Sau inspirat de o cunoștință aleatorie, cum ar fi copilul lui Heather Holden al cărui nume nu este de fapt un nod literar, ci mai degrabă un „tribut” pentru un tip din grupul ei de formare de triatlon.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *