Înțărcare de noapte; Exact cum să aveți o schimbare lină

Primele luni din viața unui nou -născut sunt o experiență de timp interesantă, precum și distinctă atât pentru mamă, cât și pentru copil. Cu toate acestea, la fel de vesel ca de data aceasta, să fim sinceri, este epuizant. Țin cont de alăptarea nou -născutului meu, care s -a trezit la fiecare două ore în jurul ceasului pentru a mânca. Epuizat, dureros, precum și un pic grungy de la a nu face duș, am fost ușurat când pediatrul meu mi-a sugerat ca copilul meu să fie pregătit pentru înțărcarea de noapte la controlul nostru de patru luni. Posibilitatea de a dormi cu noaptea încă o dată a fost interesantă! Pediatrul nostru ne -a garantat că procesul de înmuiere de noapte are nevoie de răbdare, precum și pentru a nu aștepta rezultate peste noapte.

Ce este înțărcarea de noapte?

Deci, ce precis este înțărcarea de noapte? Pe măsură ce un copil îmbătrânește, aceștia ajung la diferite repere de dezvoltare. O etapă extrem de considerabilă este capacitatea de a dormi cu noaptea, fără a se trezi pentru o hrănire. Realizarea acestei etape nu este ceva care apare peste noapte. În schimb, este nevoie de timp, răbdare, precum și consecvență pentru a stabili o rutină care beneficiază atât mama, cât și copilul. Înțărcarea de noapte este un proces, precum și există numeroase metode pentru a -ți ajuta copilul să facă un somn complet. Este important să țineți cont de faptul că diferiți sugari își ating reperele în diferite momente. Chiar dacă s -ar putea să fiți pregătit să vă înțărcați, copilul dvs. poate cere câteva săptămâni sau luni pentru a se schimba în noua lor rutină de hrănire.

Cum să înțelegeți dacă copilul dvs. este pregătit pentru înțărcare de noapte

Înainte de a începe procesul de înmuiere a nopții, este inteligent să vorbești cu pediatrul tău sau cu un specialist la alăptare dacă alăptezi. Deși s -ar putea să fiți pregătit să vă odihniți o noapte completă, pediatrul dvs. vă poate sugera să vă mențineți. Există diferite motive pentru acest lucru. Unii sugari pot dormi cu noaptea încă de la patru luni. Cu toate acestea, nu vă alarmați dacă vă descoperiți că vă hrăniți cu noaptea trecută în acea vârstă. Nu se grăbește să ieși în trepte în timpul hrănirii nocturne, fiecare copil este diferit, precum și eu personal sugerez personal înțărcarea cu LED -uri pentru copii, precum și introducerea înțărcării nopții pe măsură ce copilul tău se transformă în alimente solide.

Motivele pentru care copilul dvs. nu poate fi gata

Există diferite motive pentru care copilul dvs. nu poate fi pregătit pentru înțărcarea nopții. Unii pediatri vă pot sublinia, precum și unele motive pentru care vă puteți încheia pe cont propriu. Sticla, precum și alăptarea nu sunt doar hrănitoare din punct de vedere fizic. Bebelușii apreciază timpul pe care îl are îngrijitorul în timpul acestor hrăni, precum și poate fi o experiență de legătură. Dacă îngrijitorul principal al mamei sau al bebelușului s -a întors recent la serviciu sau a pus copilul este grija altcuiva pentru majoritatea zilei, atunci copilul poate privi în față acest timp petrecut, precum și utilizează timpul de hrănire ca metodă de a lega precum și reconectare.

Un alt motiv pentru care copilul dvs. nu poate fi pregătit pentru înțărcarea de noapte este dinții. Pentru aceia dintre noi care au supraviețuit etapei de dinți, permiteți -mi să vă spun, nu este distractiv pentru copil. Gingiile dureroase, precum și durerile tipice de dinți pot provoca febri, precum și obligații generale, precum și sugarul se pot ridica frecvent în timpul nopții de la aceasta. De asemenea, spurturile de creștere pot spori numărul de ori pe care un copil dorește să -l hrănească, chiar și pe parcursul nopții. Acestea, precum și numeroase alte elemente pot contribui la motivul pentru care copilul dvs. poate să nu fie pregătit pentru înțărcarea de noapte. Cu toate acestea, aveți răbdare! Copilul tău te va lăsa să înțelegi când vor fi gata!

Înainte de a începe înțărcarea de noapte

Bine, așa că ai ajuns la ultimul gând că copilul tău este pregătit pentru înțărcare de noapte. acum ce? Din nou, vă sugerez cu tărie să începeți vorbind cu medicul pediatru. Medicul bebelușului dvs. poate răspunde îngrijorări cu privire la creșterea copilului dvs., precum și la dezvoltare, oferind asistență, precum și îndrumări medicale ale experților în zgomot, dacă alăptați un pic, gândiți -vă la un consultant la alăptare; Acestea vă pot ajuta să vă asigurați că vă păstrați producția de lapte, ceea ce este extrem de important, chiar dacă intenționați să vă înțărcați noaptea.

Creșterea hrănirilor în timp de zi

Acum că ați primit câteva îndrumări dacă copilul dvs. este pregătit pentru înțărcarea nopții, este timpul să începeți. Copilul tău este probabil că nu se vor culca cu toată noaptea pentru primele nopți. Înțărcarea de noapte este un proces lent și progresiv, care are nevoie de răbdare. Un prim pas remarcabil este să vă asigurați că copilul dvs. mănâncă suficient în timpul zilei, în special pentru culcare. Întregul punct al înțărcării nopții este ca copilul tău să ajungă la un punct în care nu le este foame pe parcursul nopții, ajutându -i să adorm. Îmbunătățirea cantității de lapte, formulă sau alimente solide în rutina de hrănire a zilei copilului dvs. poate ajuta la simplitate procesul de înțărcare a nopții.

Răbdarea este esențială

După cum s -a discutat de mai multe ori pe parcursul acestui articol, este necesară răbdarea cu copilul dvs.garantează un proces lin de înțărcare a nopții. În timp ce schimbați programul de hrănire al bebelușului dvs., activați un pic de flexibilitate, deoarece copilul dvs. poate să nu dorească să -și sporească cel mai bine aportul alimentar. Creșteți încet cantitatea de lapte, formulă sau alimente solide pe care le au în timpul zilei, cu toate acestea, încercați să nu schimbați semnificativ exact cât mănâncă cel mai bine.

Înmuiere de noapte pentru mamele care alăptează

Pentru mamele care alăptează în principal, înțărcarea de noapte este o schimbare care ar trebui să fie gestionată cu grijă pentru a se asigura că alimentarea cu lapte rămâne consecventă. Corpul tău creează laptele matern în funcție de cerere, astfel încât corpul tău poate reduce producția atunci când își dă seama că copilul tău nu se mai hrănește pe parcursul nopții. Există două opțiuni pentru mamele care alăptează care sunt înțărcați de noapte. Prima alegere este să pompezi pe tot parcursul nopții, când bitul tău mănâncă în mod obișnuit. Deși nu veți putea să vă ocupați de un somn atât de necesar, în acest sens este că veți începe să acumulați o aprovizionare bună de lapte păstrat, care ar putea fi utilizat pe tot parcursul zilei, dacă sunteți departe de bebeluș.

A doua alegere pentru mamele care alăptează care sunt înțărcați de noapte este doar să pompezi sau să alăptezi dimineața. Personal, nu sugerez această alegere din două motive. În primul rând, precum și în primul rând, acest lucru poate avea un impact semnificativ asupra producției de lapte, precum și în al doilea rând, a avea o acumulare de lapte nu este doar incomodă, cu toate acestea, poate duce la conducte înfundate, precum și chiar la mastită, o infecție neplăcută. Vă sugerez extrem de mult să consultați cu un consultant la alăptare, care vă poate ghida în timp de noapte în mod corespunzător, înț -vă mai mult.

Tranziție interesantă

Înțărcarea de noapte este o tranziție interesantă, dar dificilă. Va avea nevoie de o mare răbdare de la tine. Pediatrii, precum și consultanții lactației sunt resurse fantastice pentru părinții care au îngrijorări cu privire la momentul în care și exact cum să înceapă. De asemenea, pot răspunde îngrijorări cu privire la asigurarea faptului că producția de lapte este menținută sau ajustată în mod adecvat. Puteți descoperi un specialist la alăptare lângă dvs. aici. Deși înțărcarea de noapte poate dura ceva timp, atât părinții, cât și sugarul vor beneficia de o noapte completă, atunci când schimbarea va fi completă!

Aveți îngrijorări cu privire la alăptare sau părinți? Avem un grup întreg de mame care împărtășesc, precum și solicită sfaturi. Inspectați grupul nostru de Facebook Mothers Rookie sau vă rugăm să lăsați o îngrijorare în comentarii

De asemenea, poate vă place:

Totul pentru a înțelege despre un blister de lapte + remedii ușoare

70 Citate amuzante de părinți care rezumă parenting la un tee

Hindmilk & Foremilk … există o diferență esențială?

Pin pentru mai târziu: înțărcare de noapte; Exact cum să aveți o tranziție lină

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *