Povestea de Crăciun conform lui Luke

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Vrem să dorim toți vizitatorii noștri, precum și fanii, un Crăciun extrem de binecuvântat, precum și de fericit. Mai jos veți descoperi povestea de Crăciun conform lui Luke. Spuneți -vă mulțumirii pentru că ați citit revista noastră, precum și pentru a ne respecta pe social media. Revista Healthy Mommies nu ar fi blogul primar de sănătate și wellness pentru mami fără tine, fanii noștri devotați.

Crăciun fericit

Cascia Talbert
Fondator
Revista Mommies Healthy

Luca Capitolul 2, Nașterea lui Isus

„În acele zile, un decret a ieșit de la Caesar Augustus că întreaga lume trebuie să fie înscrisă. Aceasta a fost prima înscriere, când Quirinius a fost guvernator al Siriei. Așa că toate au fost înscrise, fiecare în propriul său oraș. La fel ca și Iosif, a crescut de la Galileea din orașul Nazaret până la Iudeea, la orașul David, care se numește Betleem, de când era din casă, precum și gospodăria lui David, pentru a fi înscris cu Maria, logodita sa, care era cu copilul. În timp ce erau acolo, a venit momentul ca ea să aibă copilul ei, precum și a furnizat nașterea primului ei născut. Ea l -a înfășurat în haine înotătoare, precum și l -a așezat într -un iesle, din moment ce nu exista spațiu pentru ei în han. ”

„Acum erau păstori în acea regiune care trăiau pe câmpuri, precum și să se bucure de turma lor. Îngerul Domnului i -a apărut, precum și gloria Domnului a strălucit în jurul lor, precum și au fost lovite de frică excelentă. Îngerul le -a declarat: „Nu vă fie frică; căci iată vă proclam o veste excelentă despre fericirea excelentă care va fi pentru toți oamenii. Căci astăzi, în orașul David, s -a născut un Mântuitor pentru voi, care este Mesia, precum și Domnul. La fel ca și acest lucru va fi un indiciu pentru tine: vei descoperi un copil înfășurat în haine înotătoare, precum și întins într -un iesle. zicală:

RELATATE DAN Celia Thone Call la creștini pentru a înceta să mai susțină răul cu investițiile lor

„Gloria lui Dumnezeu în cea mai mare, precum și pe pământul de pace pentru cei pe care se sprijină favoarea Lui.”

Vederea păstorilor

„Când îngerii s -au îndepărtat de la ei la cer, păstorii și -au spus unii pe alții:„ Să mergem, atunci, la Betleem, pentru a vedea acest lucru care a avut loc, pe care Domnul l -a înțeles. ”Așa că au intrat Graba, precum și descoperirea Mariei, precum și a lui Iosif, precum și a copilului întins în iesle. Când au văzut acest lucru, au înțeles mesajul care le -a fost spus despre acest copil. Toți cei care au auzit -o au fost surprinși de ceea ce fusese spus de păstori. La fel ca și Maria a păstrat toate aceste lucruri, reflectând asupra lor în inima ei. Apoi, păstorii s -au întors, glorificând, precum și lăudându -l pe Dumnezeu pentru tot ce auziseră la fel de bine. ”

Gloria, în Excelsis Deo!
Gloria, în Excelsis Deo!

Link to this post:The Christmas story According to Luke

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *