10 concepte de costume pentru primul Halloween

al bebelușului nu există nimic mai cuter decât un pic copil în primul lor costumer de Halloween. Primul meu copil avea doar câteva zile de Halloween, precum și îmi plănuisem costumul de girafă atât timp cât aș putea face matematica. Înțeleg că câțiva dintre voi sunt cel mai probabil în acea barcă acum, așa că mai jos sunt câteva idei absolut îndrăgite. Ne -am asigurat să includem alegeri atât pentru mamele Crafty, cât și pentru mamele care doresc doar să cumpere ceva!

Primele idei de costum de Halloween sunt

Credit foto: SweetpeAhatsandmore
1. Yoda sugară

Dacă copilul tău este extrem de tânăr chiar de primul lor Halloween, este posibil să pară deja un pic de Yoda (chiar dacă nu vrei să -l afirmi cu voce tare!). O pălărie Yoda ca cea de mai sus poate fi punctul de plecare pentru un costum cu temă Star Wars. Înfășurați copilul într-o pătură de culoare crem, precum și cravata cu o curea pentru a-i oferi o haină Jedi.

2. Costum de Halloween de ou prăjit

Folosiți un somn simplu, alb sau alți, precum și conectați o bucată de galben de pâslă tăiat într -un cerc pentru gălbenuș. Puteți să vă subliniați pentru o pătură, precum și să o scurgeți peste copilul dvs. atunci când doarme pe scaunul vehiculului.

3. Mingea sportivă

Începeți cu un snapsuit simplu, precum și utilizați pâslă lipicioasă pentru a adăuga cusături sau linii, după cum este necesar pentru un baschet sau fotbal. Puteți utiliza un costum alb, precum și Sharpie roșu (sau simțit dacă vă place), pentru a adăuga cusături de baseball.

4. Pumpkin pentru sugari și alte costume de swaddle pentru primul Halloween al bebelușului

Credit foto: SmallThingsLikethis
Un concept simplu pentru primul Halloween al copilului tău este să obții o pătură de swaddle care să se dubleze ca costum. Există o mulțime de opțiuni precum o sirenă, burrito sau dovleac.

5. Pig într -o pătură

Ia-l? Un costum – precum și un punct! OK, îl primești. Împerechează pălăria de mai sus cu gemuri albe sau roz. Înfășurați într -o pătură. Terminat.

6. Avocado pentru sugari

Înțelegeți ce este mult mai bun decât pâinea prăjită de avocado? Un copil de avocado! Acest costum nu este doar adorabil, dar ar fi simplu să adăugați straturi de sub căldură.

7. Hedgehog

Ador absolut acest costum confortabil de arici. Mama și tatăl pot face rapid rochie cu un stil pădure pentru a se potrivi. În plus, nu doare faptul că este disponibil la un cost extrem de sensibil de 20 de dolari.

8. Sticlă

Mai ușor de rochit ca o sticlă decât un boob (deși pălăria ar putea funcționa pentru niciuna), nu ai spune? prin BuzzFeed. Faceți linii de uncie pe o ținută albă, precum și acoperiți -o cu un capac alb -născut alb sau bej, lăsat necunoscut.

8. Cowboy

Iată un cowboy adorabil de la Sozo, precum și o mulțime de mai multe jammuri care se dublează ca costume. Sunt ideale pentru primul Halloween al unui nou -născut.

10. Adăugați doar o pătură stupidă pentru primul Halloween al bebelușului

Sunt în acest sens cu această gamă de „costume” ale scaunelor auto cu o tranzacție peek-a-boo cu găuri. Dacă aveți o bunică pricepută la îndemână, vă motivez întotdeauna să le arătați o imagine, precum și să întrebați dacă pot face așa ceva. Cu toate acestea, puteți achiziționa, de asemenea, acest costum de scaun pentru vehicule monstru de la Etsy!

De asemenea, poate vă place:

Sunați mai devreme DIBS pe costumul dvs. de Halloween! [Cele mai drăguțe opțiuni sub 20 USD de la Target]

Cele mai fine jucării pentru femei de 1 an – 15 alegeri distractive!

Iată ce cerință [de fapt] pentru dovezi pentru sugari!

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *