Sfaturi pentru părinți nesolicitați: Dă-i copilului tău o dragoste

când bebelușii mei aveau aproximativ cinci luni, le-am dat pături de mini-securitate moale (aka un dragoste) cu care să dorm. Părea nebun că un copil atât de tânăr ar putea lega un obiect neînsuflețit de a dormi, dar a fost atât de eficient încât vreau să -l strig de pe acoperișuri: Linus avea dreptate! Fericirea este o pătură de securitate, Charlie Brown!

Credit foto

Cum functioneaza:

În timp ce unii copii își dezvoltă propriul atașament față de păturile preferate sau de animalele umplute pe care le trag cu ei de ani de zile, acest lucru nu se va întâmpla organic încă din ceea ce sugerez aici. Ajutându -ți copilul să dezvolte o asociere cu un obiect de tranziție și un somn, poți beneficia de atașamentul ei la pătură.

Copiii mei – și copiii lui Heather – toate au folosit variații ale acestei iubiri făcute de Angel Dear. (În jur de 10 USD pe Amazon.com și vine în multe animale și culori.)

Vă încurajăm să cumpărați trei simultan, astfel încât să aveți back-up-uri. Nu că copilul tău nu va avea o preferință puternică pentru unul dintre ei, chiar dacă arată identic, dar dacă le depozitați împreună și le spălați împreună, ar putea avea mirosuri și texturi similare în timp. (De fapt, Angel Dear este șoldul acestui hack părinte și a început să împacheteze trei dintre secolele lor de animale, numindu -l, „o pereche și o rezervă”)

Noțiuni de bază

În primul rând, Loveys ar trebui să doarmă în patul părintelui pentru a -și absorbi mirosul pentru o perioadă. Dacă mama alăptează, zgâriați asta; Iubirea ar trebui să -și absoarbă mirosul în mod specific, călărind sub cămașă pentru câteva nopți. M -am plimbat în jurul casei mele cu o iubire în ansamblul meu de asistență medicală.

Apoi, când copilul va fi dat jos pentru un pui de somn, dă -i dragostei lui de a ține. Dacă bebelușul nu va fi dat jos, dar se chirină într -un scaun auto sau ergo, iubirea îi poate fi dată și el.

Whys of a Lovey

Academia Americană de Pediatrie recomandă obiecte de tranziție pentru copii și observă că, dacă nu oferiți unul, copilul dvs. va alege probabil unul înainte de sfârșitul primului său an.

Este posibil ca copilul tău să nu aleagă o pătură, desigur. Poate prefera o jucărie moale sau chiar tăierea din satin pe halatul de baie a mamei. Șansele sunt, el va face alegerea între lunile opt și doisprezece ani și îl va ține cu el în anii următori. Dacă este obosit, iubirea îl ajută să se culce. Dacă este separat de tine, îl va liniști. Când va fi înspăimântat sau supărat, îl va mângâia. Când va fi într -un loc ciudat, îl va ajuta să se simtă acasă.

Experiența mea este că în câteva săptămâni, înmânarea copilului meu, iubirea l -a făcut relaxat și somnoros. Când copiii mei au avut nevoie să înceapă să se afle la îngrijirea de zi în afara casei, au avut dragoste cu ei. Julian a fost o rață galbenă pe nume Mr. Quackers sau Quackers pe scurt. Așa că, când Scarlett a venit și a avut o dragoste roz de dragoste, o numim Pinkers.

Scarlett a refuzat să accepte roz de rezervă pe care i -am oferit -o pentru îngrijire de zi, dar am fost foarte îngrijorat să -i las pe roz -urile originale să iasă din casă. În cele din urmă, am mărturisit pentru șeful meu de 2 ani de 2 ani că adevărații Pinkers trebuiau să stea în pătuț, dar roz-urile mașinii ar putea veni în mașină, iar rozii școlii ar putea fi alături de ea la îngrijire de zi, este complet bine cu asta. I suppose the problem is my false representation of Pinkers.

Julian has lost all attachment to Quackers, but Scarlett still sleeps with Pinkers. She started first grade today.

What’s your security blanket status? Does your child like to hold something soft?

Pin for later – Unsolicited parenting advice: give your child a lovey

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *