Conexiunea dintre sănătatea, bunăstarea, precum și siguranța monetară #knowyourbenefits #ad

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Înscrierea deschisă pentru sănătatea și sănătatea asigurărilor de asigurări a început. Atunci când selectează un plan de sănătate și wellness, consumatorii trebuie să dureze mult mai mult timp pentru a evalua mai întâi multe opțiuni diferite. Pe baza rezultatelor unui sondaj pe internet realizat de CIGNA, americanii descoperă că cheltuielile în creștere a îngrijirii sănătății și a sănătății face un efect nefavorabil asupra planificării monetare pentru viitor.

De asemenea, sondajul a descoperit că consumatorii consideră că sănătatea și starea de bine, precum și starea de sănătate ocupă fiecare element al vieții lor, de la emoțional, fizic, precum și financiar. Mulți încearcă să ia măsuri pentru a gestiona costurile în timp ce au grijă de sănătatea lor. Deși, ar dori să obțină mult mai mult asistență de la planurile lor de sănătate și wellness pentru a gestiona finanțele de sănătate și sănătate pentru sănătate, precum și să le inspire să ajungă să fie mai sănătoși, precum și să rămână bine.

Sondajul CIGNA, „Healthand Monetary Well-Being: Exact cât de puternică este legătura?” a întrebat 1.847 de femei asigurate, precum și tip din întreaga națiune, care au protecție împotriva sănătății și îngrijirii sănătății, cu o mulțime de transportatori diferiți despre îngrijirea personală a sănătății și sănătății lor, precum și securitatea monetară.

„Perspectivele obținute din sondajul nostru arată exact cât de puternică este legătura dintre sănătate și sănătate, precum și securitatea monetară, precum și consolidează funcția noastră în înțelegerea nevoilor clienților, precum și de a lucra cu ei pentru a duce vieți mai sănătoase, mult mai sigure ”, A declarat dr. Scott Josephs, ofițer medical național Cigna. „Cu ani în urmă, am auzit că clienții afirmă că doreau să -și asigure sănătatea și starea de sănătate, astfel încât să poată vedea un copil absolvent de la facultate sau să se căsătorească. Astăzi, consumatorii par să afirme că vor, de asemenea, să -și asigure siguranța monetară, astfel încât să poată plăti educația sau nunta colegiului respectiv. ”

Înrudit la serviciu într-o atmosferă Covid-19, precum și autoimunitate

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=tb6uqiuoeqe] Dacă sunteți preocupat de creșterea costurilor de îngrijire a sănătății și a sănătății, sezonul de înscriere a beneficiilor de toamnă este cel mai bun moment pentru a vă examina sănătatea și starea de bine ca finanțe. Pentru o mulțime de informații despre CIGNA, precum și sondajul, vă rugăm să consultați OnlineResources.

Aceasta este o publicație sponsorizată adusă de tine de Cigna. Opiniile exprimate aici sunt cele ale autorului, precum și nu indică opiniile sau pozițiile Cigna. Plata a fost furnizată pentru această postare.

Link către această postare: Conexiunea dintre Sănătate, bunăstare, precum și siguranță monetară #knowyourbenefits #ad

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *