Idei educaționale de Halloween

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Când învățam preșcolar și grădiniță, Halloween-ul a fost, cu mâna în jos, vacanța preferată a anului. Întrucât de obicei se încadrează într -o săptămână, copiii le -au plăcut să discute costumele lor, unde au fost trucuri sau tratează și (desigur!) Ce bomboane au primit.

În calitate de profesor, am căutat întotdeauna modalități de a valorifica entuziasmul copiilor în oportunități de învățare. Iată câteva dintre activitățile mele preferate de Halloween:

1) Crearea Jack-O-Lanterns. Aș tăia cercuri mari de hârtie de construcție portocalie și apoi le -aș oferi copiilor fiecare o foaie de hârtie neagră cu forme diferite trase pe ea în creion (creionul apare pe hârtia neagră). Unele forme erau triunghiuri sau pătrate sau cercuri mici, de exemplu, iar copiii au ajuns să taie indiferent de formele pe care le-au dorit și le-au lipit pe bazele lor Jack-O-Lanterne. Această activitate a încurajat multe abilități diferite în același timp: dezvoltarea motorie fină (tăiere și lipire), discriminare vizuală (decizând unde să lipiți piesele tăiate) și învățarea numelor diferitelor forme.

2) Finalizarea foilor de lucru de matematică de Halloween. Aceste foi de lucru sunt aproape identice cu foile de lucru obișnuite de matematică, dar includ imagini tematice de Halloween precum fantome, case bântuite, dovleci, lilieci, păianjeni și pânze. Copiii le -a plăcut să -și vadă foile de lucru pentru matematică „jazzed” cu imagini distractive și i -a ajutat să le mențină angajați în timpul lecțiilor de matematică.

3) Predarea cuvintelor cu temă de vacanță. Halloween -ul are un set special de cuvinte care sunt de obicei asociate doar cu vacanța. Așa că sfârșitul lunii octombrie este momentul perfect pentru a învăța aceste cuvinte copiilor mici. Pentru început, luați în considerare învățarea copiilor cuvintele de Halloween, costume, truc-sau-tratat, casă bântuită, păianjen și jack-o-lanterne-precum și reîmprospătați cunoștințele copilului dvs. despre cuvinte pe care le poate cunoaște deja, cum ar fi bomboanele, dovleacul , și vacanță. Dacă copilul tău învață să citească, poți scrie aceste cuvinte de Halloween pe carduri flash, astfel încât să poată exersa privirea lor și să identifice cuvântul. Fișele de lucru de Halloween sunt o modalitate grozavă de a infuza spiritul de sărbători în activitățile obișnuite ale copilului tău, deoarece ele evidențiază de obicei aceste cuvinte de vacanță și își consolidează sensul într -un mod distractiv.

4) Încurajează -ți copilul să doneze o parte din bomboanele sale unui adăpost fără adăpost din apropiere sau dându -l stomatologului său. Această activitate vă va ajuta copilul să învețe să -și împărtășească averea (în acest caz, bunătatea sa de bomboane) cu cei mai puțin norocoși. De asemenea, știind dinainte că va împărtăși bomboanele sale va ajuta la împiedicarea vacanței să devină prea centrată pe bomboane. Unii dintre foștii mei studenți au purtat, de asemenea, mici cutii de donație cu ei, în timp ce păcălesc sau tratate, cerând rezidenților să dea schimbări de buzunar unei cauze demne în loc de a da bomboane copilului. Din nou, acest lucru ajută la lărgirea cunoștințelor unui copil despre lumea din jurul lor și nevoile altora.

Sper ca tu și copiii tăi să ai un Halloween distractiv, sigur și educațional!

Pentru informații despre a vă ajuta copilul să dezvolte abilități importante de citire a școlii, consultați Renee la www.schoolsparks.com pentru un test de pregătire a grădiniței și foi de lucru gratuite pentru grădiniță.

Fapte importante conexe cu privire la antibiotice

Renee Abramovitz este o fostă profesor preșcolară și grădiniță care s-a retras în 2008 pentru a deveni „bunica cu normă întreagă” pentru cei patru nepoți uimitori ai săi. Ea este pasionată de ideea că toți părinții sunt primul și cel mai important profesor al copilului lor și se străduiește să le ofere părinților instrumentele și încrederea de care au nevoie pentru a lucra cu succes cu copiii lor acasă. Renee împărtășește sfaturi pentru lucrul cu copii mici la www.schoolsparks.com, unde oferă un test de pregătire pentru grădiniță gratuită pe care părinții îl pot lua pentru a evalua disponibilitatea copilului lor de a începe școala plus sute de sute de foi de lucru gratuite pentru grădiniță pentru părinți pentru a folosi acasă cu copiii lor .

Link către această postare: idei educaționale de Halloween

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

AcțiuneTweet

Acțiune

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *