4 Metode de gătit cu economie de sănătate

Laura de la Plumelo mi-a trimis câteva idei grozave pentru a lua scurtături în bucătărie pentru a complimenta timpul și sănătatea. Cum aș putea refuza? În calitate de femeie care a declarat o noapte săptămânală Crock Pot ca o scuză pentru a face cina când am avut timp (în timpul somnului de dimineață!), Îmi plac scurtele scurte. Sper că și ei te vor încânta.

Anunțați -mă (în comentarii) dacă doriți mult mai multe detalii despre configurarea unui grup de gătit sau a oricăreia dintre celelalte sfaturi furioase de pregătire ninja.

Suntem oameni cu alimente … să punem la dispoziție mese, să explorăm rețete, să ne dăm seama cum să folosim ingrediente noi este ideea noastră de distracție. Înainte de copii, nu ne -am gândit de două ori să petrecem o după -amiază completă în weekend în bucătărie.

Dar acum.

Între hrănire, burping, schimbarea scutecului, planificarea timpului de somn și doar petrecerea timpului vechi de calitate a bebelușului, a mai rămas puțin timp pentru a bici o masă respectabilă. Acum, mai degrabă decât să cedăm la ispita de a părea câteva bucăți de pâine împreună și de a o numi masă, am dezvoltat câteva idei pe care le folosim, care încă ne -au lăsat să ne arătăm cotletele de gătit:

1. Alegeți rețete care se îmbunătățesc cu timpul de gătit: după ce auziți plânsul, știți că va trebui să vă îndepărtați de bucătărie. Așadar, în loc să alegeți rețete care necesită sincronizare de precizie, alegeți rețete care se îmbunătățesc cu mult mai mult timp pe aragaz sau la cuptor. Ne plac tocanele, supele abundente, sosurile de paste și carnea înfiorătoare.

2. Pregătiți înainte: o mulțime de rețete apelează la o mulțime de tocare, apoi aruncând totul într -o tigaie. În loc să faci toată tocatul în același timp, luați 5-10 minute de rezervă când puteți (în timp ce copiii mănâncă prânzul?) Pentru a pregăti doar câteva ingrediente. Chiar dacă este nevoie de o zi sau două pentru a fi finalizate, acum veți putea să gătiți masa când puteți.

3. Alăturați -vă unui grup de gătit: imaginați -vă că faceți cinci mese în timpul în care v -ar lua să faceți unul (un grup de gătit vă permite să faceți doar asta). Reunind o grămadă de prieteni și câteva rețete de bază, aveți o întreagă echipă de bucătari pregătiți gata să creeze și să împacheteze mese prietenoase cu congelatorul. Și, pentru că puteți obține în vrac, costurile alimentare scad.

4. Organizați -vă: Uitarea de a obține acel ingredient de rețetă crucială poate deraia orice bucătărie. Așadar, în loc de cumpărături alimentare pe un capriciu, păstrați o listă de rulare a articolelor pe care trebuie să le ridicați. Planificând dezvoltarea meselor pe care doriți să le gătiți și asigurându -vă că notați ingredientele necesare, minimizați drastic numărul de excursii de cumpărături pe care trebuie să le faceți într -o săptămână.

Plumelo.com este un site web care permite utilizatorilor să colecteze automat rețete de pe site -urile de rețete online de top, să publice rețete într -o casetă de rețete personale și să înceapă să planifice mese și să dezvolte liste de cumpărături. Serviciul gratuit al lui Plumelo facilitează bucătarii ocupați să se organizeze și să simplifice cumpărăturile alimentare. Echipa Plumelo include o mămică rookie și un tătic ușor de asezonat, astfel încât să știe prin ce trecem.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *