Copilul meu Oscar a transformat marele 0-1

am ținut un pic de joacă la noi acasă pentru a seta sub-doi pentru a sărbători ziua de naștere a lui Milo pentru aparatul foto. Un playdate extrem de puțin. De fapt, am invitat din greșeală mult mai mulți oameni decât am indicat pentru că am copiat o invitată EVITE din Big O-1 a lui Holden și apoi a trebuit să dezinvitez o grămadă de oameni … oops! Poate că dacă nu ar fi fost o perioadă atât de ploioasă a anului, am fi putut să ne sălbăticit în curte, dar este ceea ce este.

Îl punem pe tânăr într -o pălărie de sărbătoare și l -am lăsat să -i facă un tort grozav. Gata si gata.

Cu imaginile obligatorii în afara drumului, m -am concentrat pe „Sărbătoarea drumului meu”: să -l alăptez la o sărbătoare a Oscarului și să -mi amintesc exact cum doar anul trecut cu șapte prăjituri „Intră în muncă” în burtă, am intrat în muncă după ce Whitney’s’s’s a lui Whitney Petrecerea Oscar … Amintiri ahhh.

Am folosit rochia de domnisoare de onoare de la evenimentul de nuntă al lui Whitney în 2001 și am cerut lui Alec în cea mai bună potrivire a sa (cea în care ne -am căsătorit, dacă vă întrebați) și ne -am așezat în primul rând înveselind și huiduind cu restul oamenilor prostești. timpuri grozave.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *