Tehnologie marți: Exact modul în care folosesc Siri pentru autocontrol

Am fost proprietar de iPhone de aproximativ două luni, precum și m-am bucurat de capacitatea de a dicta un text în timp ce conduc-sau la fel de mult bine leneș să tastezi. Oamenii fac tot tipul de distracție din Siri, cu toate acestea cred că este splendidă.

Vreau să împărtășesc câteva scenarii cu adevărat benefice, precum și aș dori dacă le împărtășiți pe a voastră.

1. Timp de ieșire. Nu trebuie să credeți în timp ca un instrument de autocontrol; Nici măcar nu sunt sigur că o fac, cu toate acestea, uneori se întâmplă să -i alung pe unul dintre tinerii mei din spațiu pentru un anumit număr de minute. Pentru a nu pierde evidența timpului, îi afirm pe Siri, „Amintește -mi să -l scot pe Scarlett din timp în 4 minute.”

2. Mult mai multe amintiri. Este puțin probabil să nu -mi amintesc absolut să nu -mi amintesc despre un tânăr care stă singură în camera sa, cu toate acestea, este mai degrabă probabil să nu -mi amintesc niciun tip de număr de alte sarcini sau evenimente din calendar. O descopăr destul de util pentru a dicta datele lui Siri verbal. Spun: „Amintește -mi să obțin cheltuielile instructorului o carte de naștere.” Chiar dacă ceea ce aude poate fi „Cumpărați cardul Belletristic Instructor”, este suficient de aproape. Apoi mă invită să -i spun când mi -ar plăcea să mi se reamintească, precum și este salvată în calendarul meu.

3. Contor de parcare auto. Pentru un cetățean care respectă legea, am un palmares oribil cu bilete de parcare auto. Este cu adevărat jenant să mărturisesc exact cât de multe am avut în ultimele șase luni. Ceva care mă ajută să -mi împiedic vehiculul să nu -și extindă bun venit pe stradă este să -i spun lui Siri: „Stabiliți un cronometru timp de 42 de minute” sau orice durată de timp pe care am plătit -o pe contor. Puteți utiliza această metodă de cronometru pentru a lăsa un copil să plângă câteva minute înainte de a adormi toamna, fără să înnebuniți dacă au trecut trei minute sau 15 minute.

4. Deschiderea unei aplicații pe care nu o pot găsi. O mare parte a timpului nu pot fi deranjat să caut aplicația pe care o doresc. Nu sunt minunat să recunosc pictogramele, așa că s -ar putea să mă întorc la fel de bine între paginile de câteva ori înainte de a le observa. O opțiune este de a spune doar Siri, „Lansați„ Map My Run ””. Doar afirmați „lansarea”, precum și numele aplicației pentru a o deschide.

5. Chiar și mult mai multe memento -uri. Heather m -a mulțumit cu utilizarea ei înțeleaptă de memento -uri iPhone care pot fi bazate pe loc. Când a pompat pentru Sawyer, i -a instruit telefonul să -i amintească să pompeze când a ajuns acasă. Telefonul înțelege ce indică „a ajunge acasă” în ceea ce privește GPS -ul, astfel încât vă poate aminti să efectuați un apel telefonic, să schimbați rufele, să puneți cărțile bibliotecii lângă ușă. În mod alternativ, dacă uitați de obținerea de gaz, când observați că rezervorul dvs. de depozitare este scăzut, spuneți -i să vă reamintească să obțineți gaz atunci când părăsiți casa.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *