Obțineți -l: Îmi place acest mic jurnal

acest mic jurnal util Q&A A Day face ca urmărirea vieții mele să fie simplă, nerd, distractivă. În fiecare zi, răspund la o întrebare scurtă într -o propoziție sau două. Exemplu de prompturi:

Ce celebritate ați dori să intervievați?

Cum ți -ai început ziua?

Ce trei cuvinte îți descriu familia?

Pe fiecare pagină, data este acolo și adaug anul împreună cu răspunsul meu scurt. Ușor peasy.

Abia aștept să o văd odată ce o voi completa cu minutele din viața de zi cu zi, deoarece știu că viața mea se va schimba foarte mult în următorii cinci ani (nu sunt sigur despre răspunsurile mele!). Cât de distractiv să creezi o capsulă de timp. De la bebeluși la copii mici prin preșcolar la școală medie. Ack. Încetinește -te, timpul!

Am descoperit inițial acest stil de jurnal când mămica mea a primit versiunea lui Holden a Kid -ului de Crăciun acum câțiva ani. El a început cu seriozitate la începutul anului școlar – puteți începe oricând – și am ales unul pentru mine și Milo la sărbători, după ce am văzut entuziasmul său.

Încă mă lasă să o citesc și îmi place ideea despre sentimentele sale despre diverse lucruri pe care nu le voi împărtăși aici.

Vedeți Q&A A Day: Jurnal de 5 ani sau Q&A pe zi pentru copii: un jurnal de trei ani pe Amazon. Există, de asemenea, o versiune specială centrată pe mamă și una pentru două persoane.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *