Primele sărbători de naștere sunt pentru părinți {Rookie Mommies Dificultate#52}

Nu pot să cred că a trecut un an! Dincolo de adevărul pe care copilul meu l-a transformat de la un nou-născut asemănător amfibianului la un copil mic de peșteri în 365 de zile, nu pot trece peste adevărul pe care l-am supraviețuit, precum și l-am ținut la viață cu toate aceste schimbări! Dificultatea #52 a mamei rookie, „Celebrate Your Way” este numită în mod adecvat – sunt un credincios ferm, prima sărbătoare de naștere este cu adevărat pentru părinți, nu pentru copil. (Deși sper că într-o zi, copilul meu, Eli va privi înapoi la imagini, precum și cred că a fost totul pentru micul său eu, am aruncat un bash semnificativ, mai degrabă decât pentru tendințele auto-indulgente ale mamei sale …)

Cealaltă jumătate a mea, precum și am luat o decizie de a arunca o sărbătoare destul de imensă pentru un copil de un an, invitând oferte mari ale gospodăriei noastre, precum și amici care să ne ajute să sărbătorim un an de părinți, er, Eli. Bine, amândoi. Cu toate acestea, în principal părinții. Să fim reali.

În timp ce am avut mari oferte de gospodărie în oraș pentru petrecerea sa, a fost destul de pașnic în dimineața zilei sale de naștere, așa că am filmat trezindu -l (cel mai drăguț), precum și apoi am aruncat baloane în pătuțul său pentru a sărbători. I -a plăcut. Au fost un succes semnificativ, precum și am avut atâta distracție bucurându -ne de el, precum și de joc cu ei. Desigur, mi -a plăcut incredibil de bine pentru a mă asigura că nimic nu a apărut pentru a -l împiedica să înghită orice tip de piese de balon, precum și am avut o explozie aruncându -le în aer, precum și să ne bucurăm căderea lor.

Sărbătoarea noastră a fost aranjată după o mulțime de copii de după-amiază pentru copii, de la 16: 30-7 p.m. La fel ca și am condus -o în stilul de casă deschis. Am avut mari oferte de gospodării tinere, așa că am dorit să fim siguri că s -au simțit confortabil să găsească, precum și să plece, după cum au mulțumit. Având în vedere că l -am ținut la un centru de cartier, eu, precum și alte câteva persoane am alergat cu câteva ore înainte de a începe sărbătoarea să obțină orice set, precum și pregătit să meargă. Eli a rămas acasă cu bunica pentru a -și odihni farmecul, cu indicații ferme pentru a fi îmbrăcat, precum și la sărbătoare până la 16:30. (Serios, planificarea acestui lucru s -a simțit de parcă aș planifica un eveniment de nuntă minuscul, precum și Eli era mireasa.)

Am păstrat orice incredibil de de bază la petrecere, niciun program autentic, precum și nu am solicitat nici un cadou – așa că nu a existat nicio ceremonie de deschidere formală, cu toate acestea, oamenii erau suficient de generoși pentru a permite Eli să facă ca un bandit. precum și pentru surpriza mea, Mike, precum și am fost înzestrat și cu câteva lucruri. De la vin alb, precum și bere la bilete de film, oamenii au fost atât de atenți să ne includă în cadou (și, evident, împărtășesc părerea mea că sărbătoarea este cu adevărat pentru părinți. Ideal pe.)

Am adunat toată lumea împreună timp de aproximativ 10 minute, precum și cealaltă jumătate a mea a oferit un scurt discurs spunând mulțumiri tuturor pentru a se referi la sărbătoare, precum și a declarat câteva lucruri incredibil de minunate despre Eli, precum și despre mine.

Apoi, înainte să o înțelegem, a fost timpul de tort! Eli are o obsesie moderată pentru degetul său de orientare, așa că s -au întâmplat foarte multe lucruri, făcând ca și să obțină tortul înainte de a lua cu adevărat un gust.

De asemenea, vărul său a sărit acolo pentru a oferi un joc de joc al lui Eli, precum și pentru a lăsa toată lumea să înțeleagă de zece ori peste asta, a fost ziua de naștere a lui Eli. Ceea ce a însemnat cu adevărat, „Mătușa Laura, precum și evenimentul unchiului Mike de părinți”, desigur.

În total, ziua a fost atât de distractivă, precum și de timp, precum și de energie pentru a -și planifica sărbătoarea a meritat absolut. Sper cu adevărat că Eli se uită înapoi la aceste imagini într -o zi, precum și să vadă exact cât de mult ne -a plăcut de el, chiar și ca un copil distructiv, incoerent, neinteligibil, adorabil, dulce, sensibil. La suprafață, sărbătoarea ar fi fost să ne sărbătorim supraviețuirea ca părinți, cu toate acestea, nu s -ar fi întâmplat niciodată dacă acest băiat tânăr nu a intrat niciodată în viața noastră – oferindu -ne atât de multă bucurie, plăcere, cât și fericire – precum și asta este ceea ce este ceea ce este ceea ce este ceea ce este Am sărbătorit cu adevărat.

Găsiți mult mai multe activități pentru copii cu cele 52 de provocări obișnuite ale mamei rookie.

Dacă participați deja, utilizați hashtag #rookiemoms pe Instagram sau Twitter, astfel încât să ne putem aplauda reciproc.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *