Comandarea unor comandare de la farmaciile canadiene online este în creștere în partajarea SUA

este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Pe măsură ce costul medicamentelor pe bază de rețetă din Statele Unite crește mult mai mult și mult mai mulți americani caută farmaciile online din Canada pentru a -și achiziționa medicamentele. Aceste medicamente sunt mai puțin costisitoare decât în ​​Statele Unite și o mulțime de medicamente cu prescripție medicală sunt utilizate peste contra în țările străine.

Achiziționarea medicamentelor pe bază de rețetă din țări străine este de bază, iar farmaciile canadiene vând medicamente online americanilor la prețuri accesibile. De ce americanii își iau medicamentele pe bază de rețetă de la farmaciile online canadiene?

Șapte motive pentru care americanii au ales să cumpere medicamente cu prescripție medicală de la farmacii canadiene online

Canada are controale de preț pe o mulțime de medicamente pe bază de rețetă, ceea ce ajută la menținerea prețurilor scăzute.

Prețurile pentru medicamentele pe bază de rețetă din SUA nu sunt reglementate, astfel încât companiile de medicamente să își poată stabili propriile prețuri.

Americanii au mult mai multe șanse să dea în judecată companiile de droguri pentru efecte secundare adverse. Aceste procese determină companiile de droguri să -și crească prețurile în cumpărare pentru a acoperi taxele de avocat și judiciare.

Chiar și pe Medicare, mulți vârstnici nu își pot permite să -și achiziționeze medicamentele pe bază de rețetă în Statele Unite.

În Canada, genericele au devenit disponibile cu 5 ani mai devreme decât în ​​Statele Unite și trebuie să fie cu cel puțin 25% mai puțin decât mărcile de nume.

Companiile de droguri care vând în Canada nu au voie să își facă publicitate produselor, ceea ce menține, de asemenea, costurile scăzute.

Comanda de la farmacii canadiene online este sigură și fiabilă.

*Dezvăluire: Postarea de mai sus este o postare sponsorizată scrisă în numele canadadrugpharmacy.com. Compania furnizează compensații monetare pentru spațiul publicitar pe acest blog.

Link către această postare: Comandarea unor comandare de la farmaciile canadiene online este în creștere în SUA
Dieteticianul înregistrat înrudit împărtășește patru legume de primăvară pentru a adăuga la dieta dvs.

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *